Meleg a Dell laptopom baj ez?
Igaz már eltelt egy kis idő, de hátha segítek a válaszommal. :) Nekem inspiron n5010-esem van. A touchapadot úgy tudod kikapcsolni, ha az F12 és az Insert billentyű közti billentyűt lenyomod, de csak akkor fog működni ha telepítve van neked Synaptics pointing device program. Az F3 gombbal pedig az akkumlátor mérő ablaka jelenik meg hogyha telepítve van quickset a gépedre, itt többek között kikapcsolhatod az akkumlátor töltését. De egyetértek az egyik előttel szólóval, hogyha 1-2 hetente használod akkuról a gépedet akkor nem kell tartanod az idő előtti elhasználódástól. A melegedés pedig természetes velejárója a használatnak egy bizonyos mértékig.
Remélem tudtam segíteni. :)
Én általában töltőről használom, akksi mindig benne van. Hetente szoktam legalább 1-szer akksiról is, olyankor lemerítem az első figyelmeztetésig (10% körül) és utána töltöm fel.
Szerintem az élettartam szempontjából jobb hogyha nem csak félig meríted le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!