Meleg a Dell laptopom baj ez?
Hát erről sok "legenda" kering. Az nem baj, ha folyamatosan töltőn van, ellenben a rémhírekkel. Ha akksi nélkül használod, a töltöttségi szintet lehetőleg ne engedd 40 % alá esni, ezt jelzi is az oprendszer, hogy hol tart. Nos, kb 2-3 hetente viszont nem árt az első jelzésig lemeríteni az akksit, mégis csak tudja, hogy mi a dolga. :) Nekem ez a módszer bejött, már a sokadik laptop van a kezemben, és mindegyik évek után is jól bírja. Ideális esetben a 4 éves laptop is bírja 1-1,5 órát wifivel, bluetoothszal filmezés és netezés közben.
A melegedésre pedig annyi, hogy az előző ávlaszadónak teljesen igaza van. Annyi, hogy lehetőleg ne textilen használd (ágy, stb), mert akkor a hűtő szívni fogja a port egy idő után. Én kb 1,5-2 év után szedtem le a borítást és tisztítottam ki, utána lényegesen gyorsabb lett. Arra mindenképp érdemes odafigyelni, hogy a leírtakat betartsd, mert ha előbb lesz szükséged arra, hogy tisztítsd, akkor érdemes azt szervízben csináltatni, ameddig nem jár le a garancia. Viszont ha betartod, amiket leírtunk, akkor kb 2 évig nem lesz szükséges ezért szervízbe cipelni. ;)
OFF
Ezt a billentyű dolgot meg lehet fordítani a SETUP-ban, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!