Kinek mi a véleménye a HKC tápokról? Illetve egy 550W-os táp bírja e az alábbi konfigurációt?
Figyelt kérdés
Alaplap: M4A88T-V EVO USB3
Processzor: AMD Phenom X4 970 QuadCore 3,0Ghz
VGA: Gygabite HD 6770 1GB GDDR5
Hangkártya: EMU 1212m PCI-E 16x
És a kérdés, hogy egy HKC USP-5550 550W-os táp bírja e konfigot?
Vagy ti milyen tápot ajánlanátok 5000 és 15000 Ft között?
2012. jún. 14. 12:26
11/17 Panda Péter válasza:
a corsair alsó kategóriás modelljei azért nem a legjobbak... a név nem minden, legalábbis ebben az esetben.
12/17 A kérdező kommentje:
Igen igen a Név nem minden az biztos. Láttunk már csodákat! Az hogy most ehhez a konfighoz hexából 400-as, Corsairból 600-as szerintem egyezünk ki döntetlenben, Egy Hexa 500-as lesz a befutó! Akkor abban legalább lesz egy kis tartalék! Na köszönöm szépen a segítségeteket! Minden jót minden kedves segítőnek!
2012. jún. 14. 17:25
13/17 A kérdező kommentje:
Kicseréltem a tápomat egy FSP Hexa 500-ra és az lenne még a kérdésem, hogy most ezeket az értékeket produkálja a bios szerint. Szerintem ezek jók, mert a +- 10%-on belül mozognak az értékek, nektek mi a véleményetek?
+3.3V -> 3.360V / +5V -> 4.914V / +12V -> 12.330V /1.3V -> 1.392V. Az előző Spire ATX 420WTN-PFC táphoz képest jobb? Ott legalább 25-40%-os difi volt a normálhoz képest.
2012. jún. 15. 16:49
14/17 anonim válasza:
Bőven jobb. És nem csak a voltokat kell nézni hanem a tápban lévő védelmeket pl.:túlfesz, rövidzárlat stb.
15/17 A kérdező kommentje:
túlfesz. védelem, érintés, és rövidzárlat védelemmel van ellátva. Egyéb iránt nem halkabb mint a másik, mondjuk nálam ez nem volt soha szempont, de az tény, hogy jobb értékeket produkál! eddig meg vagyok vele elégedve! Köszönöm. Amúgy apró pénz érte mert egy alsó kategóriás táp áráért, egy erős középkategóriás tápot lehet venni. 13665 Ft-ba került! 80+ -os, Atx, EPS tápocska, és van néhol írva hogy elég silány minőségűek a csatlakozók! Szerintem meg nem, látták volna a másikat amit ki vettem belőle, már mint a gépemből! Átlátszó képlékeny fehér műanyag sz*rok! Na ez így Happy End! Kösz szépen minden tanácsot!
2012. jún. 15. 19:20
16/17 anonim válasza:
Íme a HKC USP-5550 tesztje, konkrétan veszélyesként kiemelve:
17/17 anonim válasza:
Érdekes módom pl a chieftec táp a köztudatban jó tápnak számít, mégis 10 elad tápból 5-öt visszahoznak! hkc tápból ellenben minimálisan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!