Maxell MAXTab8-ról kinek mi a véleménye?
Figyelt kérdés
A közeljövőben tabletet szeretnék vásárolni, és érdekelne, hogy erről ki mit gondol. Ennyiért és ilyen paraméterekkel mire jó ez? (Nem ilyet akarok venni egyébként, kicsit komolyabbat, csak érdeklődöm)2012. jún. 5. 22:22
1/5 Z Bandi válasza:
Nem rossz, viszont ha jobbat szeretnél akkor várd meg a Dell Latitude tabletjét.
2/5 A kérdező kommentje:
Nézegettem HTC-ket is, meg az "új" Asus Pad Slider-t, ami a 32 GB flash drive-val egészen korrektnek tűnik. De akkor most utánanézek ennek a Latitude-nek, hogy mi ez, meg mikor jön. Köszi a választ.
2012. jún. 6. 22:43
3/5 A kérdező kommentje:
Hű! Na ettől most tátva maradt a szám. Sajnos ennyire nem fizetnek jól, hogy a kapásból kinézett 400ezer Ftosat csak úgy megvehessem :D De legalább volt miben gyönyörködni. De a Maxell-ben továbbra se nagyon tudok hinni, hogy az bármire is képes. Főleg ha minden más meg ilyen árban van mellette.
2012. jún. 6. 22:55
4/5 anonim válasza:
Ez a kis gép olyan sokmindenre és olyan jó, hogy én pl. egyhónapos használat után 30.000-ért megválnék tőle...
5/5 anonim válasza:
nekem pont ilyen kéne,jó kis gép,amire nekem kell jó...
megvenném 30e ft ha megvan még...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!