Mennyiért lehetne eladni az alábbi konfigurációt?
Figyelt kérdés
Alaplap: Valami alap Gigabyte, fejből nem tudom a típusát, de semmi extrát nem tud. (20-30k volt újonnan)
Processzor: Core2Quad Q9400
Vga: MSI GTX 275 Twin Frozr
Ram: Geil 2x2gb DDR2 800mhz
HDD: 2db 1terrás Samsung (jelenleg RAID 0-ba)
Táp: noname 550w
Ház: szintén noname viszont nincsen meg a 2 oldala
2012. máj. 26. 16:58
1/8 anonim válasza:
Hát a ház és a táp kapásból kuka ha azt nézzük, viszont a konfig maga bár nem a legújabb, azért elég erős. Ezt még el tudod passzolni egész szép áron ha szerencséd van, de nem ismerem a használt piacot, majd valaki megmondja a frankót.
2/8 anonim válasza:
Alaplap így látatlanban 10k
CPU 15k
VGA 10k
RAM 8k
HDD-k 30k
Táp 5k, mivel noname..
Ház is 5k.
~83k. 75-80-at BIZTOSAN megér, egy kis szerencsével el tudod adni 85k-ért is.
3/8 anonim válasza:
Amúgy a vicces tényleg az, hogy a merevlemezek érik a legtöbbet a mai helyzetbet. :D
4/8 anonim válasza:
Hát ja, de ez van. :D 2TB sok, még ha SATA2, 16/32MB és 5400rpm akkor is. :D
5/8 Panda Péter válasza:
de a vinyókért csak akkor kapni ilyen szép összeget, ha a kondíciójuk 100%-os.
6/8 anonim válasza:
Q9400 sokkal többet ér a használt piacon. Intel Q-s procik 20ezertől kezdődnek kb. GTX275? Hát az is többet ér, mivel GTS250-et a 9800GTX-el együtt 11-14között adogatják. Szerintem az megér egy 18-20ezret.
Remélem segítettem, üdv!
7/8 Panda Péter válasza:
azt azért nem árt észben tartani, hogy minden cucc csak annyit ér amennyiért megveszik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!