Ebbe az alaplapba elférne úgy 4 videókártya slibe hogy megmarad a hangkártya?
Figyelt kérdés
erröl a lapról beszélek: [link]
van 4 2slotot elfoglaló videókártyám elférnének ugy hogy a hangkártya is megmaradna?
2012. jún. 14. 09:47
11/18 anonim válasza:
1. NE Gigabyte! Inkább sapphire vagy vtx! 2. Csak CF-be lehet. 3. 2 slotos kártya (nekem is ilyen van) tehát ha 2, max 3 befér már nagy szó.
12/18 A kérdező kommentje:
mostani lapomat széné égetem 3 kártyával vissza vidtem és ujjat is adtak.... és ugy esetleg beférne mind a 4 kártya ha leveszem az eggyikröl hátul a hűtö bordát?
2012. jún. 14. 13:20
13/18 A kérdező kommentje:
akkor biztos ne az extrme9 alaplapot vegyem meg? a fatalityx79 championt akkor? de az extreme 9 az elvigleg a legjobb overlockos vagy má á nem tudom :( az extreme azért is tetszik mert adnak hozzá hangkártyát meg jó tuningolható....
2012. jún. 14. 13:21
14/18 anonim válasza:
inkább vmi hűtést oldj meg hozzá, mert így minden menni fog szépen kifelé, alaplap is szétsül meg a kártyák is
15/18 A kérdező kommentje:
milyen hűtést ajánlasz? vagy cseréljem a kártyákat le gondoltam rá de nem tudom mi tévő legyek...
2012. jún. 14. 13:42
16/18 anonim válasza:
inkább vegyél két (6950-es)/7850-es kártyát Sapphire, vagy VTX, kössd be CF-be, egy jó hűtéssel, akár vízhűtéssel és akkor már ott vagy mint 4 db 6850-essel
17/18 anonim válasza:
Én mindenképp két 7850et tennék vízhűtéssel. Arra már ne sajnáld a pénzt, kb ezekre a rendszerekre éri meg a vízhűtés. Drága a blokk, az tény, de akkora a teljesítmény, hogy nagyon sokáig nem kell piszkálni egy 7850 cf rendszert, mindkét kártyád hűvös.
A 4850/4870 CFX rendszerek még most is megállják a helyüket, pedig hány éves kártyák.
18/18 anonim válasza:
A cf-hez erős táp is kell, az milyen lesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!