Ebbe az alaplapba elférne úgy 4 videókártya slibe hogy megmarad a hangkártya?
erröl a lapról beszélek: [link]
van 4 2slotot elfoglaló videókártyám elférnének ugy hogy a hangkártya is megmaradna?
A hangkártya menne a PCI-E 1x-esbe, mi?
háát, attól függ milyen vga-t pakolsz oda, nem tudom, melyikből jött ki most valami SLIM változat, csak átfutottam rajta, de az meg szerintem bűn hangos.
4x SLI-re én raknék vizet. Jó, drága, mert a hűtés van vagy 100k, de nem forr fel a többi alkatrészed. Ha már van pénzed 4x SLI-re, csak van egy vízhűtésre is és akkor befér a hangkártya, ha nem hűtőbordás.
ilyen menne bele: [link]
vagyis hasonló nem akarok vizhűtést igy belevagy vagy nem? és a hangkártya is bele megy?
6850ből Crossfire lesz, nem SLI:)
Szerintem nem, ez egy 2 slotos hűtés, épphogy nem ér össze a két kártya.
Pci-Express Riser kártyának nevezik hivatalosan, flexibilis kábellel kötöd össze az alaplapot a vga-val/hangkártyával.
hogy olyan van e, ami pci-e 1x visz ki pci-e 1x, nézz utána, biztos van, illetve a házban hogy tudnád elhelyezni. Az is lehet, hogy valami csoda folytán befér a hangkártya a 6850ek közé, ha nem, ilyennel meg tudod oldani. Én mondjuk inkább tennék 7850-et CFX-be, mint 4 6850-et, ha már ennyire hardcoreban akarod nyomni. Kevesebbet fogyasztana, kevésbé melegszik, a teljesítmény kb ugyanott van, árban is, csak stabilabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!