Krimiii. kérdése:
FUjitsu siemens Scalo j számitógéphez kérnék segitséget?! Többi lent!
Figyelt kérdés
FUjitsu siemens Scalo j géphez kérek segítséget.már elég régi ez a számítógép körülbelül 4 éves de szerintem elég jó állapotban van amit érdemes tudni róla hogy 2 magos processzora van Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.06Ghz 3.06Ghz, 960 MB RAM.És az a gondom vele,hogy msot telepitettem nemrég újra a windows XP t és nemtalálom a driveres CD t. Igy nemtudom hogyan kell föltelepiteni a videókártyát és hang sincs szóval a hangkártyát.Szeretek újjab játékokkal játszani (PL.:Skyrim,MW3,Crysis)és ugyláttam ezekhez elég komoly processzor kell kb majdnem mindehez min dual core 2 Ghz proci ugygondolom, hogy akkor ezen a gépen elmenne, de nemtudom hogy a régisége és videó- hangkártya mivel nincs föltelepitve igy nemtudom kiprobálni.Különben nem müködik egy játék sem mindhez aztirja hogy elvault már a videókártya vagy hogy nem ismeri fel meg amikor egyátalán else indul egydül a counter strike de az is nagyon rossz grafikával.A másik meg ha elkezdek játszani egy ilyen játékkal meg pl pasziánsz akkor egy időután leáll magátol a gép és nemtudom miért van ez...??2012. jan. 4. 22:05
1/2 anonim válasza:
A gép nem rossz, de ezekhez a játékokhoz minimum2 gb ram kell
2/2 A kérdező kommentje:
aham és mennyibe kerül bőviteni?
2012. jan. 6. 18:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!