Vettem egy videókártyát + tápot, játék közben néha újraindul a gép?
Figyelt kérdés
Vettem egy
VTX3D Radeon HD 6750 videókártyát, és egy
FSP-HEXA 400W tápot.
Ha elkezdek játszani, minden oké, de egyszer csak 1óra múlva kb. a gép szimplán újraindul, mint ha megnyomnám a gyors újraindító gombot.
Mi lehet az oka?
A Proci egy AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4000+ 2,11Ghz - nem egy mai darab.
Köszi a segítséget.
2012. jún. 13. 23:54
21/22 anonim válasza:
Nekem az amd fx-4100 33.0°C fok körül mozog, a gyári hűtővel. Én is sűrített levegő spray-t javaslom, mi előtt neki esnél porszívóval, nem olyan drága.
22/22 A kérdező kommentje:
kitisztítottam, most ha menet közben hozzányúlok a hűtő részéhez, akkor nem érzek semmit, tegnap leégette a kezem.
Everestnél nem ment csúcson se 40fok fölé, de nincs egy csepp paszta már rajta.
Venni fogok pasztát, akkor szimplán csak ahol érintekzik a felület a procival, oda el kell kenni belőle?
Köszi.
2012. jún. 14. 13:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!