Vettem egy videókártyát + tápot, játék közben néha újraindul a gép?
Figyelt kérdés
Vettem egy
VTX3D Radeon HD 6750 videókártyát, és egy
FSP-HEXA 400W tápot.
Ha elkezdek játszani, minden oké, de egyszer csak 1óra múlva kb. a gép szimplán újraindul, mint ha megnyomnám a gyors újraindító gombot.
Mi lehet az oka?
A Proci egy AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4000+ 2,11Ghz - nem egy mai darab.
Köszi a segítséget.
2012. jún. 13. 23:54
1/22 anonim válasza:
Vagy a processzor, vagy a tap a gond.
Lehet h tulmelegedik a proci - mukodnek a ventillatorok es jo a hutes?
2/22 anonim válasza:
nálam akkor csinált iet a gép mikor a memória elromlott, ha van rá lehetőséged cseréld ki egy biztosan működőre és ha megszűnik a probléma akkor venni kell új memóriát ha nem szűnik meg akkor nem tudom mi lehet a baja
3/22 anonim válasza:
Kábelek a helyükön vannak rendesen?
4/22 A kérdező kommentje:
Ezt csak a videókártya/táp behelyezése óta van.
2012. jún. 14. 00:32
5/22 A kérdező kommentje:
Proci nem hinném, emiatt h túl melegedne, hiszen eddig se volt semmi baj vele már 2éve, miért pont akkor szarna be amikor kicserélem?:D
2012. jún. 14. 00:32
6/22 A kérdező kommentje:
00:32 - kábelek a helyén, igen. És tökéletesen müködik, de ha el kezdek egy zabáló játékot játszani, nem birja sokáig.
2012. jún. 14. 00:33
7/22 anonim válasza:
Simán elképzelhető, hogy túlmelegszik, mivel most kapott maga mellé egy erősebb VGA-t. Nézz hőfokot játék közben.
8/22 A kérdező kommentje:
Most nem vagyok játékban, a hőfok:
CPU 73 °C (163 °F)
1. CPU / 1. mag 67 °C (153 °F)
1. CPU / 2. mag 66 °C (151 °F)
2012. jún. 14. 00:57
9/22 anonim válasza:
Ez az alap?? :O Ez rohadt meleg...
10/22 A kérdező kommentje:
Igen, most nézem. eddig nem volt ennyi :P.. szóval úgy látom meglátszik a VGA. mit tudok tenni?
2012. jún. 14. 01:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!