Mi lehet a hibája a gépemnek? (nem kapcsol most már be)
Tudom, hogy így látatlanban nem lehet biztos választ adni, de gondoltam felteszem itt először a kérdést. Holnap viszem úgy is szervizbe...
Nos hát a gond már korábban elkezdődött. Még pedig azzal, hogy ha hátul kihúztam egy USB eszközt, akkor egyszerűen kikapcsolt a gép. Bekapcsoltam, majd rendesen működött az adott USB eszköz. (Nem mindig mutatkozott ez a jelenség)
Tegnap már igen agresszíven mutatkozott, ugyanis ha bármilyen USB eszközt kihíztam kikapcsolt a gép, és egyből nem tudtam visszakapcsolni. Várni kellett... Ma pedig újraindítottam a gépet, és közben kimentem. Mire visszamentem, addigra ki volt kapcsolva a gép. Mondom mi a fene... Beakarom kapcsolni, és nem kapcsol be. Leszedtem az oldal lapot, és csupán ha áram alatt van a gép, (de még nem kapcsoltam be) akkor is elkezdenek pörögni a ventilátorok, majd leállnak. Én táp vagy alaplap hibára gyanakszom. De inkább táp hiba legyen. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!