Mi lehet a baja a gépemnek? Nem kapcsol be, csak sípol.
Figyelt kérdés
Kiporszivoztam utána be akartam kapcsolni, de nem ment. A monitor fekete maradt és csak sípolt a gép. Észrevettem, hogy az egyik ventillátor nem működik, talán a videokártyáe. Nem igazán értek hozzá. :/ mit csináljak?2012. jún. 4. 15:16
1/19 anonim válasza:
Lehet belement a csatlakozóba a por.Vedd ki a videókártyát és ramot, fújd ki a csatlakozókat és rakd vissza.
2/19 anonim válasza:
Gépet nem szoktunk porszívózni, csak kifújni.
Valamelyik csatlakozót megüthetted. Vagy a memória ugrott ki.
3/19 A kérdező kommentje:
kivettem-visszaraktam, de még mindig rossz. :/ tehetek még vmit?
2012. jún. 4. 15:26
4/19 anonim válasza:
Milyen alaplapod van és milyen a sípolás?
Abból kiderül, melyik cuccnak van baja.
5/19 A kérdező kommentje:
hol lehet megnézni, h milyen az alaplapom?
2012. jún. 4. 15:40
6/19 A kérdező kommentje:
az van ráírva, hogy DDR 400
2012. jún. 4. 15:42
7/19 anonim válasza:
Típusa kéne, abból megmondom milyen bios van rajta, kéne, hogy sípol, szaggatottan, folyamatosan, ha szakaszos, akkor milyen?
8/19 A kérdező kommentje:
szaggatottan sípol, éles hangon. Hol tudom megnézni h milyen típusú az alaplapom?
2012. jún. 4. 16:20
10/19 A kérdező kommentje:
olyan felirat van még rajta h 750GX-M ez lehet az? Vagy rossz helyen keresgélek? :S
2012. jún. 4. 16:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!