Az Intel Core i5-2500 K miért jobb az AMD FX-6200-nál játékok és minden más terén? (nem nagyon értem ezeket a dolgokat, csak azért kérdezem)
A Skyrimet Ultra részletességgel és maximális élsimítással viszi, GTA 4-et High beállításokkal, BF3 High és Ultra beállításokkal fut, Dirt 3 szintén.
És de régen cod-oztam :D Holnap felrakom :D
"BF3 High és Ultra beállításokkal fut"
persze...csak ezt elfelejtetted írni, hogy 5FPS-el :D Vagy 128*160-as felbontáson
"Én még játékra sem vennék FX-et. Erősen elbaszták ezt a szériát."
Nem basztak el ők semmit. Egyszerűen nagyon előre szaladtak, mint annak idején az R600-zal. Amikor megjelent, nem volt konkurencia a G80 számára, de a HD4-5-6000-es sorozatban már minden téren jobb lett az nVidiánál. Ugyan az van most is. Megtervezték a GCN és Bulldozer architektúrákat a Fusion-höz. A jövő a heterogén módon programozható mikroprocesszoroké és az AMD erre készült fel az FX-ekkel.
Mondjuk úgy volt ennyi a 6870-en, hogy minden on-on volt, kivéve a defferred. Ilyen beállításokkal, tényleg 5-10 fps-el menne a 6770-el. Úgy már elhiszem, hogy minden offon volt.
Motion Blur, Occlusion nélkül 60 fps-el nyomattam a multit.
"Nem basztak el ők semmit. Egyszerűen nagyon előre szaladtak, mint annak idején az R600-zal"
Szerintem meg a jövőben is porrá fogja alázni a Bullt egy Sandy/ Ivy Bridge teljesítményben. Jelenleg még egy Phenom is jobb vétel az FX 4100-nál mindenképp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!