Melyik jobb? integrált hangkártya, vagy genius 5.1 hangkártya?
integrált=simán hallod a tápzajt mind1 milyen
pci=már 1 fokkal jobb de mivel az is az alapról kapja az áramot zümmög az is
Külső=na ezen ha hallod a zörejeket tényleg jó a füled
Azért nem semmi, mennyi audiophile hülyeség elhangzik itt.
Hogy a processzort jobban terheli? Érdekes nálam 0%-on áll a kihasználtság zenehallgatás közben, de ha mondjuk 0,1%-al meg is emeli, akkor aztán biztos megéri venni egy külön kártyát...
A tápzajról még életemben nem halottam, de szerencsére, az én erős középkategóriás rendszeremen egyáltalán nem jelentkezik, szóval ezt is megúsztam. Mindenesetre, egy szakértői cikket nagyon szívesen elolvasnék a tápzajjal kapcsolatban. A külső hangkártyákról való okfejtés is elég érdekes, de szerintem mindenki jobban járna, ha a stúdióba való felszereléseket most hanyagolnánk.
Régebben, direkt kölcsönkértem egyik barátom 50ezres Xonar-ját, nem mondom, hogy nem volt különbség, de, hogy az ilyen bűn rossz Logitech recsegőkön nem lehet észrevenni, abban egészen biztos vagyok. Maximum ha beképzeli magának az ember.
Előző: nem a zenehallgatás az egyetlen dolog. Játékok alatt a 3d hangzás kiszámításához teljesítmény is kell.
Amit linkelek csak egy példa,de remélem megérted miről van szó.
A zajosságról meg annyit,hogy alaplap készítőtől is függ,de volt már olyan,hogy egér görgetést lehetett hallani az integrált kártyán.
Bár szerintem a digitális kimenetet nem érinti a dolog.
ma 14:18
Persze, hogy 0%-on áll. Mert az 500-as cerka idejében volt kb probléma, hogy terheli a procit az integrált :D
Zajt én sem hallok a pci-oson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!