Ez jó Konfiguráció?
Alaplap: ASUS P8Z77-M
CPU: Intel Core i5-3570K
VGA: ASUS nVidia GeForce GTX 560 Ti
RAM: 8GB Corsair Vengeance DDR3 1600MHz
Igen közben átfutott a fejemen addigra meg a VGA lenne elavult :D
Különben, most hogy 20 ezerrel drágább annyi baj legyen.
De majd kérek tőlük bele egy HD 7850-est.
Abban igazad van, hogy a proci erőssége felesleges, és ha egy gyengébbet raknák a HD 7850-eshez jobban megérné, de mint mondtam ha már van erősebb CPU és van rá pénzem miért ne?
Köszi a segítséget. ;)
Istenem...
-Minek olyan drága alaplap?
-Minek a 3570k? Tán tuningolni akarod? Ha meg igen, akkor normális procihűtő kéne. És minek akarod tuningolni? Alapjáraton is bivaly erős. Amúgy elég egy i5-2320, mert ahova ez kevés, oda a 3570K is szerintem. Meg a 2320 is bőven elég mindenhova.
-Ramból elég egy sima Kingmax 8GB DDR3 1333MHz ram is..
-SSD-ből inkább Samsungot, ODD-ből meg NEC-t vegyél.
-Táp meg ne iArena legyen, hanem Chieftec CTG 500.
-Ha a fentiek alapján spórolsz, akkor kijön egy HD7950 VGA.
Miért nem tanulják meg az emberek,hogy attól,ha mindenből a legdrágábbat veszed, sokkal jobb nem lesz a géped...
Tessék, ez neked bőven elég lesz. És spóroltál majdnem 20k-t, de a teljesítmény jobb.
Egyet nem értek! Többször említette a kedves kérdező hogy "ha van rá pénzem akkor miért ne! " ... Innentől kezdve nem értem a kedves kérdezőt,és a válaszolókat sem! Minek kérdezed ha Te jobban tudod,és minek válaszoltok erre ha le sem sz@r titeket! :-)
Jöhet a piros kéz! :-)
Őszintén mondva leszarom milyen alaplap van benne és milyen tápegység, csak kiválasztottam egyet. Nem is értek hozzájuk, szóval mind1.
ODD, SSD-re mindenki mást ajánl, szóval nem feltétlenül az a jó, amit ti ajánlotok, akármennyire is azt hiszitek értetek hozzá. De attól még megfogadok egyet-kettőt.
RAM-ra, meg inkább veszek egy 1600 MHz-est, mint egy 1333 MHz-eset. Én fontosnak tartom a memória sebességét, szóval azt fogom venni..
Ez a CPU meg tényleg felesleges, mert akkor már azt veszem amit ti ajánlotok, vagy veszek egy i7 procit, amiben már lényeges különbség van. Pl. egy Intel Core i7 3770.
VGA-ra meg én is egy HD7950-est néztem ki mellé.
De itt az utolsóval értek egyet. Van rá pénzem, én döntésem, azt veszem...
Figyu!
Vedd meg azt amit utoljára linkeltél!!! Tuti jó gép lesz!!!
Csak néhány apróság amit egy hozzá nem értő is észre vesz a konfigodon...:
-az alaplapod a választott procihoz igazán "low" kategória.Támogatja a tuningot,ezért nem értem akkor miért nem az i7 3770K-t veszed.Csak 10k-val drágább :-)
A procid max 1600MHz-ig támogatja a memóriát,így megint nem értem minek az 1866MHz-es ram,de Te tudod! Teljesen felesleges,semmit nem fogsz érezni belőle! És még annyit hogy az a VGA "kevéske" lesz ahhoz a procihoz. Igazából ennél a cpu-nál minden vga limites lesz. De ezt is Te tudod!
Tökéletes konfig amúgy! Vedd meg! :-)
Köszi a választ :DD
Akkor tudsz ajánlani jó alaplapot?
A i7 3770k pedig nem láttam a listában ezért választottam ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!