Szerintetek ha elrakom a régi gépem alkatrészeit hát inkább elásom, szerintetek úgy 50 év mulva el tudom adni egy gyüjtőnek jópénzért?
Figyelt kérdés
2012. jún. 6. 17:59
1/3 anonim válasza:
Szerintem igen csak ne hogy ott hagyd a föld alatt ! Mellesleg én inkább betenném a garázsba mert 50 év alatt abból a számítógépből semmi nem lesz!
2/3 anonim válasza:
ha 100 évet vársz akkor meg gazdag leszel az árából ;) de inkább szerezz valami ősrégit ami tényleg régi mint pl az első laptop :$ én láttam multkor böszmenagy 10 15 kilós xd
3/3 anonim válasza:
Nem tudom, de majd ha megépítem az idő gépemet(na ezt most buktad lentebb kifejtem miért is), akkor megírom. Amúgy fogalmam sincs, és a tendenciát se látom értelmesnek nézni. Azt, hogy mennyit ér 50 év múlva, tudni kéne milyen lesz a piac 50 év múlva, lehet nagy dolog lesz egy PGA tokozású processzor, de lehet, hogy azt se tudják mi a fene.
Most kifejteném: Ha megépítettem volna, akkor már ezt se írnám le, hisz nemes egyszerűséggel vissza jöhettem volna ide, és megkímélhettem volna magam ettől az eszme futtatástól. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!