S. O. S. Ma jött meg az új gépem, de a vidi kari kimenetelén csak DVI ÉS HDMI kimenet van, a monitorm pedig az a régi dugós, pedig azt is tavaly vettem. Mit tudok tenni, van valami átalakító amivel jó lesz?
Figyelt kérdés
2012. jún. 6. 11:10
1/4 anonim válasza:
Akkor a monitor kábele VGA-s csatlakozós, mert ugye az a szabvány! Elmész egy PC boltba és veszel egy VGA-DVI átalakító csatlakozót!
Itt egy kép róla: [link]
2/4 anonim válasza:
nem járt a vga-hoz dvi-->dsub átalaktó? mert szinte az összeshez adnak
3/4 anonim válasza:
Előző vagyok! Mármint úgy értem a szabványt,hogy a régi videókártyáknak az volt a csatlakozó szabványa! A mostaniaknak, már igen sokrétű, mert HDMI, DVI is lehet már....
4/4 A kérdező kommentje:
hu megvan köszönöm olyan kis eldugott helyen volt..:)
2012. jún. 6. 11:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!