Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért keyboard errorozik?

Kisbeethowen kérdése:

Miért keyboard errorozik?

Figyelt kérdés
bekapcsolom a gépet, és keyboard errort ir ki, nyomok F1-et és megint. már próbáltam a BIOS RESET-et, nem jön be. a billentyű jó, már volt vele probléma ugyan ez, csak az meg is oldódott előre is köszi
2012. jún. 6. 17:36
 1/7 Manesz ***** válasza:
kell egy új billentyűzet
2012. jún. 6. 17:40
 2/7 anonim ***** válasza:
bios-ban kapcsold ki a figyelmeztetést
2012. jún. 6. 17:40
 3/7 anonim ***** válasza:
Persze valami oka van hogy hibát jelez, csatlakozó, kábel, stb, de ha amúgy működne a gép, akkor a figyelmeztetés kikapcsolásával orvosolható a dolog.
2012. jún. 6. 17:42
 4/7 A kérdező kommentje:
Hogy kell kikapcsolni a figyelmeztetést?
2012. jún. 6. 18:01
 5/7 anonim ***** válasza:

Standard cmos features menüben a halt on -t állítsd no errors-ra, ahogyan a képen látható ( itt állítható, hogy milyen hibajelzések esetén szakítsa meg a betöltési folyamatot. No errors esetén figyelmen kívül hagyja az összeset.)

[link]

2012. jún. 6. 18:18
 6/7 A kérdező kommentje:
az én BIOS-omban ilyet nem találok, de lehet hogy csak én vagyok h****. AMIBIOS 3.31a BIOSt használ
2012. jún. 6. 19:21
 7/7 anonim ***** válasza:
AMI BIOS-t sajna nem ismerem, nem tudom hol található benne ez a funkció, ha benne van egyáltalán.
2012. jún. 6. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!