Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ismertek ilyen billentyűzetet?

Csatrad kérdése:

Ismertek ilyen billentyűzetet?

Figyelt kérdés

Aminek szét van osztva középen a billentyüzet része és kör alaku touchpaddal rendelkezik középen. Mindenképp kábeles, ha külön van a jobb oldali számizé akkor az előny.

Kb 130 font értékben gondolkodtam maximum. (bár nagyon kéne )

Ha 100%-ig működőképes és a kábele nem érintkező (szakadt) hibás akkor használt is szóbajöhet.

Kép mindenképp kell róla, ha olyan amire gondoltam (vagyis illik rá a leírás) akkor tuti vevő vagyok.

Esetleg aki tud terméknevet, vagy lehetséges beszerzési helyet ilyesmire azt feltétlen megköszönném! Ilyesmi információ utáni sikeres vásárlás esetén akár honorálnám is!

Példa, hogy kb mire gondoltam. (csuklótámasz nélküli volna jó, de max letöröm :P)

[link]

2012. febr. 25. 18:16
 1/2 anonim ***** válasza:
Még életembe nem láttam ilyen mutációt.(:
2012. máj. 28. 10:43
 2/2 anonim válasza:
2013. ápr. 13. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!