Kikapcsoltam a billentyűzetet! SEGÍTSETEK! Hogy tudom visszakapcsolni?
Figyelt kérdés
nemtom mit nyomtam meg,de nem működik,csak kattog,ha megnyomom.képernyő billentyűvel írok és naon rossz.hp gépem van2012. febr. 2. 11:39
1/6 anonim válasza:
próbáltad már újraindítani? (Kockafejek)
megnézted h bevan dugva rendesen?
2/6 A kérdező kommentje:
újraindítom pill
2012. febr. 2. 11:43
3/6 A kérdező kommentje:
Hahhh! Megjavult! Ezer köszönet a hasznos tanácsért. Kissé pánikba estem :) Egy 4 oldalas szerződést kell angolról magyarra fordítanom és képernyő-billentyűvel sose lettem volna kész. Legyen szép napod! :)
2012. febr. 2. 11:47
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! Bár ez nem válasz a kérdésemre és nem is segítettél vele. De ha te olyan okos vagy, akkor mondd meg, hogy milyen billentyűkombinációt nyomtam meg, amiért ez történt. Csak gépeltem, szóval csak a billentyűzeten van valami, ami kikapcsolja. Nos?
2012. febr. 2. 12:08
6/6 anonim válasza:
I.d.i.ót.a. f.as.z. megmondom mért volt ez a .s.z.ar. mert megnyomtad 5x a shiftet. Alapból ha valami nem jó ...ba.z.d.m.e.g. ujra kell indítani.
CSÁ ....F.A.S.Z..........
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!