Hogy lehet a billentyűzetet kitisztítani?
ezaz..bemenni bemegy minden, kijönni viszont nem fog tudni sztem azon a kis résen. ha igen akkor is az összes az arcomba, ha elkezdem fújogatni(Y)
valami alaposabb kéne, amivel ki is tudom törölgetni..
Gondosan megjegyzed, felírod, lefényképezed, a pontos billentyűkiosztást, és egyesével kipattintod. Kitakarítod, billentyűket akár le is moshatod, megszárad, összerakod.
Elemet vedd ki előtte.
"én is hallottam ilyen sufni-módszerről, mindenesetre általában sűrített levegőt szoktak használni.. kb. 700 ft-tól van egy flakon, ilyen hosszú fúvópálca van rajta, amivel be tudsz nyúlni a gombok közé és ki tudod fújni belőle a dzsuvát.."
Na ez a sufnituning, ez szart sem ér, mint ahogy kérdező is mondja, nem szedi ki a trutyit, és kib@sztál 700 Ft-ot az ablakon.
Kimosással csak óvatosan...
Én inkább a gombok kiszedése után a nedves/alkoholos ruhával kitörölgetést javaslom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!