Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hogy lehet a billentyűzetet...

Hogy lehet a billentyűzetet kitisztítani?

Figyelt kérdés
Hallottam olyan módszerről, amivel kilehet normálisan takarítani, hogy egyesével kipattintgatod a billentyűket a helyéről, majd utána szépen vissza is tudod rakni. Eddig még nem nagyon mertem, nem ismerem a módszerét igazából és félek h nem tudom normálisan visszarakni. (amúgy vezeték nélküli bill.-ről lenne szó)
2012. febr. 10. 10:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
én is hallottam ilyen sufni-módszerről, mindenesetre általában sűrített levegőt szoktak használni.. kb. 700 ft-tól van egy flakon, ilyen hosszú fúvópálca van rajta, amivel be tudsz nyúlni a gombok közé és ki tudod fújni belőle a dzsuvát..
2012. febr. 10. 10:38
 2/11 A kérdező kommentje:

ezaz..bemenni bemegy minden, kijönni viszont nem fog tudni sztem azon a kis résen. ha igen akkor is az összes az arcomba, ha elkezdem fújogatni(Y)

valami alaposabb kéne, amivel ki is tudom törölgetni..

2012. febr. 10. 10:45
 3/11 anonim ***** válasza:

Gondosan megjegyzed, felírod, lefényképezed, a pontos billentyűkiosztást, és egyesével kipattintod. Kitakarítod, billentyűket akár le is moshatod, megszárad, összerakod.

Elemet vedd ki előtte.

2012. febr. 10. 10:47
 4/11 A kérdező kommentje:
jaaa, éppen most próbálkoztam eggyel. mi az esélye, hogy visszatudom az összeset pattintani és hogy nem török szét egyet sem?:DD
2012. febr. 10. 10:50
 5/11 anonim ***** válasza:

"én is hallottam ilyen sufni-módszerről, mindenesetre általában sűrített levegőt szoktak használni.. kb. 700 ft-tól van egy flakon, ilyen hosszú fúvópálca van rajta, amivel be tudsz nyúlni a gombok közé és ki tudod fújni belőle a dzsuvát.."

Na ez a sufnituning, ez szart sem ér, mint ahogy kérdező is mondja, nem szedi ki a trutyit, és kib@sztál 700 Ft-ot az ablakon.

2012. febr. 10. 10:50
 6/11 anonim ***** válasza:
Óvatosan bánsz vele, mint a szűzlánnyal.
2012. febr. 10. 10:51
 7/11 A kérdező kommentje:
köszii, meg is csinálom minél hamarabb. ha széttöröm sztem tesóm megöl, h melyik idióta mondta h ezt így kell:D majd az itteniekre hivatkozom:))
2012. febr. 10. 10:55
 8/11 anonim ***** válasza:
Küld hozzá, sör-virslivel lejátsszuk!
2012. febr. 10. 11:09
 9/11 anonim ***** válasza:
*hozzám, erre is ráférne egy takarítás, csak lusta vagyok hozzá.
2012. febr. 10. 11:09
 10/11 anonim ***** válasza:

Kimosással csak óvatosan...

Én inkább a gombok kiszedése után a nedves/alkoholos ruhával kitörölgetést javaslom.

2012. febr. 10. 11:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!