Hogy lehet kitisztítani a billentyűzetet a morzsáktól és a többi piszoktól?
nem szeretném szétszedni :S
porszívóval esetleg ki lehet szívni a piszkot???
pedig porszívóval nem mész sokra mert a nagyja bent marad a billentyűk alatt.
én kiszedem mindig soronként a gombokat és szépen ki tudom pucolni.
levegos flakon draga, egyszerubb megoldasok:
-fejreallit-hatbapaskol
-porszivo atalakitasa porfujova (masik vegen bedug)
-bicikli/matrac pumpa
-tollcica jol atdorzsolve (kis elektrosztatika kiszippantja a port, de veszelyes is lehet az elektromos reszekre bar nem valoszinu, azert a laptopomon nem hasznalnam)
hát egy megfelelően telepacalozott-kólázott billentyűzetnél a levegő sem ér semmit... én első fokon fejreállítom aztán kizongorázom meg kiütögetem, vagy akkor már kompresszorral :D
vagy szét szoktam szedni a gombjait ha nagyon unatkozok, kitörlöm aztán visszarakom...de ne próbáld ki otthon :D
Én kb fél évente fogom, szétszedem (alkotó elemeire) ami műanyag, azt megsikálom körömkefével-szapannal, aztán meleg vízzel leöblítem. A billentyűkkel nem szeretek egyenként szórakozni, azokat mindig megkapta hugom, egy lavór szappanos vízzel, és tévnézés közben lesikálta őket, egyesével (kár, hogy már nem otthon lakom)
Az 5 éves kíjordom, olyan, mintha most bontottam volna ki a csomagból :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!