Ez milyen konfiguráció?

Előző vagyok! Nekem monitorral együtt 150-be összeraktam egy gépet a következő darabokból:
Intel Core i5 750 4x2.7Ghz
10GB Corsair RAM 1600Mhz
500GB Western Digital HDD SATA
ATi RadeOn HD 5750 1GB VGA
22" FullHD Philips monitor, nem sokat kellene hozzátenni, és ehhez sehol nincs amit linkeltél.

Máskor ha már ilyen gányul összetákolt géped van, legalább ne reklámozd.
Kérdező játékra nem jó, az az IGP szart se ér. Tudsz még rá gyűjteni? vagy ha nem akkor tudsz még várni a vétellel?

"hehhe valakinek sír a szája, de se baj"
Miért sírna?
Na akkor leírom:
Az i5 750 egy kihalt foglalatba illeszkedik, nem volt jó vétel, itt van LGA155 az SB-vel(IB-t direkt nem mondom). A HD 5750 játéknál elég vicces egy ilyen i5 mellett, bitang nagy VGA limit. 10 giga ram meg minek? No meg 3 modulban mi?
Szóval nem sír a szám, de mással ne vetess azért rosszul összerakott gépet mert neked olyanod van.
"azt mondják hogy inkább ne én epítsem"
A legtöbb üzletbe ha összeállítod magadnak a kívánt alkatrészeket, egy kis összegért akár ott is összepakolják, és tesztelik.

"4x2.7Ghz"
Ja és ez mi? 4x 2,7 Ghz? Mióta is szorozzuk meg a magszámot az órajellel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!