Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Van egy PC-m. Windows 7...

Van egy PC-m. Windows 7 Ultimate van rajta. Windows 8 nem is fog rajta működni? Részletek lenn

Figyelt kérdés

2 db AMD Athlon X2 Dual Core 6500+ 2.9 GHz van benne

És az olvastam, hogy 3 féle jön ki:

"A várhatóan októberben piacra kerülő Microsoft platform három változatban lesz elérhető, melyek közül a Windows 8 és Windows 8 Pro Intel architektúrára készül, míg a Windows RT csak ARM processzorokkal lesz kompatibilis."

Az én processzorom az nem Intel.

De az az ARM az egy márka?Vagy az vmi más?

Az én gépem az nem is jó akkor?

Vki légyszi magyarázza el, mert nem nagyon értek hozzá.

2012. jún. 1. 18:03
 1/5 anonim ***** válasza:
Az x86-os architektúrára céloznak, amit az Intel és AMD is gyárt, amúgy a mai architektúráknak már csak minimális közük van az eredeti licenchez.
2012. jún. 1. 18:07
 2/5 anonim ***** válasza:

Miért ne menne a normál verzión?

Az ARM téged nem érint, az desktop szinten majd az nV maxwell tulajoknak kellesz.

2012. jún. 1. 18:12
 3/5 anonim ***** válasza:
Simán fog menni. Az ARM mobiltelefonba, tabletbe gyárt kisfogyasztású processzorokat. Olyan mint az intel és az AMD.
2012. jún. 1. 21:33
 4/5 anonim ***** válasza:
De most az nV is azzal készíti az APU-ját, arra lesz jó az arm-es verzió. Azt meg nem tudom, hogy az ms a winnel megcéloz e valami mobil platformot, vagy sem....
2012. jún. 1. 22:07
 5/5 anonim válasza:
Nó para simán menni fog.
2012. jún. 2. 10:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!