Miért fagy le a Windows 7-em aktiválás után? [Részletek lent]
Figyelt kérdés
Kezdjük ott hogy felraktam a Windows 7-et a gépemre, tökéletesen működött minden semmi baj nemvolt... és ugyebár 30 nap volt aktiválásra, aztán mikor már csak pár nap volt hátra leszedtem 1 aktiválós progit és aktiváltam, csakhogy utána mindegy volt hogy milyen játékkal játszom, lefagyott pár perc után, és csak resettel lehetett újraindítani. Miután meguntam felraktam megint, kerestem 1 másik aktiválós progit, amivel persze ugyan ez a probléma állt fent... következőleg, azaz most 1 új Win7-et is leszedtem, volt hozzá aktiváló progi is... és direkt vártam hogy már csak 5-6 nap maradjon aktiválásik mert féltem hogy ugyan ez lessz, és most aktiváltam és tádááám megint rossz lett... Plz valaki helpeljen mert agyamra megy ez a szar gép... =/2010. máj. 27. 16:17
1/5 anonim válasza:
"leszedtem 1 aktiválós progit"
Itt van a probléma.
2/5 A kérdező kommentje:
jóhát nincs pénzem eredetire...
2010. máj. 27. 16:32
3/5 anonim válasza:
Akkor meg nincs mit azon csodálkozni hogy ilyeneket produkál...
4/5 anonim válasza:
Az előző két válaszolónak igaza van, de íme a megoldás: olyan Windows 7-et szedj le, ami már eleve aktiválva van, és nem kell ezzel szórakozni. Ráadásul nem minden aktiváló program az, aminek mondja magát.(pont az ilyen programok a leginkább veszélyesek vírusok szempontjából)
5/5 anonim válasza:
Na ott kezdjük. Hogy lehet hogy ti gazdagok vagytok.De pl én nem fogok 30-40 ezreket rákölteni egy ilyen mocskos szar bajos windows-ra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!