Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ez mitől lehet?

Ez mitől lehet?

Figyelt kérdés

Egy ideje volt egy jelenség a gépemmel, más témában szóltam róla.Ez ismét előjött(mai nap 3x), meg vagyok ijedve, mit tegyek?

Link: http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__2..

2012. máj. 29. 19:53
 1/10 anonim ***** válasza:
Ramokat nézd meg elsősorban. Lehet azokkal lesz a gond. Telepítsd újra a gépet, rakj rá új xp-t vagy vmi komolyabbat is akár, ha bírja. Majd csekkold a vinyót is, kicsi az esélye, de lehet azzal van a baj.
2012. máj. 29. 19:58
 2/10 A kérdező kommentje:
Ramon mit nézzek meg?
2012. máj. 29. 20:01
 3/10 anonim ***** válasza:
memtest-el
2012. máj. 29. 20:16
 4/10 anonim ***** válasza:
1. vagyok: márka és típus függő. Lehet, hogy az a baja, hogy különböző a márkájuk és a sebességük. Memtest-tel tényleg meg tudod nézni, vagy hosszabb távon kb 3-4 napig egyikkel, majd másikkal (1-esével) működteted, feltéve ha több ram is van a gépedben.
2012. máj. 29. 20:18
 5/10 anonim ***** válasza:

Én néha ajánlom a gép belső és külső takarítását.Nem úgy hogy belefújsz kettőt hanem szétszeded,kitakarítod,ha tudod hogy kell procit kiveszed és hűtőzselézed.Újra rakod a gépet töredezettségmentesítés.megnézed hátha másik tápkábellel megy.Régi gépem így hoztam vissza az élők sorába nemegyszer

ezt 3 havonta megcsinálod,persze proci zselézést nem kell ilyen gyakran,akkor minden rendben lesz.Furák ezek a számítógépek néha alternatív módszerek jönnek be.

2012. máj. 29. 20:18
 6/10 anonim ***** válasza:
előző vagyok ,de persze ha nem jön be akkor driver hiba és ténylega memóriával lehet gond inkább.
2012. máj. 29. 20:19
 7/10 anonim ***** válasza:
1. vagyok: szerintem elsőnek telepítsd újra a gépet, formázás és a vele járó dolgok. Pakolj fel minden drivert újra, szedd le a legfrissebbet mindenhez. Utána csekkold a ramokat, majd végül a vinyót. Defraggler nevű progi meg tudja nézni, jah meg végezz el egy chkdsk-t. Parancssorba beírod, hogy "chkdsk C: /f" idézőjelek nélkül.
2012. máj. 29. 20:24
 8/10 A kérdező kommentje:
Szerintem memória hiba(valami memóriáról írt kékhalálkor). Még várom a válaszokat! Egyéb ötletek? Még mitől lehet?
2012. máj. 29. 20:55
 9/10 A kérdező kommentje:
Tudom melyik memória hibás, 2 van. Ilyenkor az tönkrement?
2012. máj. 30. 15:22
 10/10 anonim ***** válasza:
Igen,vissza már ne tedd...vegyél egy másikat.
2012. máj. 30. 15:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!