Mit gondoltok egy ilyen kofigurácioról? Még hány évig bírja, és az új játékok menni fognak rajta?
Figyelt kérdés
Alaplap Asus P5GC
IntelPentium(R) Dual-Core CPU E6700 @ 3.20GHz
2 GB Ram
Ati Radeon HD 4870 (1Gb Ram)
Windows 7
2012. máj. 28. 21:23
1/6 anonim válasza:
Amíg még a jelenlegi konzolgeneráció van, kihúzhatod vele, ha nem akarsz mindent Ultra High-on játszani 1080p-ben.
De azért a 2GB RAM egy kicsit kevés.
2/6 anonim válasza:
Most nyers leszek.Ez a gép már most nem bírja,max ha internetezel vele,új játék meg nem nagyom indul el rajta maximum low grafikán.Persze még az átlagnak ilyen gépe van,pl nekem is de jót nem ajánlok...
3/6 A kérdező kommentje:
A Witcher 2-n kivül szinte minden játék megy medium, sőt néha high grafikán is. Pl nemrég végeztem az Alan Wake-el és azt max grafikán toltam végig.
2012. máj. 28. 21:37
4/6 anonim válasza:
Ne röhögtess már. Max netezni jó mi?
Én egy 4830-al játszottam a BF3-at high-on 1680x1050-en.
Bírják ezek, csak többet esznek, mint a mai újabb VGA-k ugyanezen a szinten. Nincs vele semmi gond, jó gép ez, de azért szerezz majd valahonnan még 2GB ramot. 2-3 éve ez egy ördögi vas lett volna.
6/6 anonim válasza:
Szerintem is simán birni fogja az uj játékokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!