Mit gondoltok erről a konfigról?
Figyelt kérdés
Ház:Delux
Processzor: AMD Athlon II X3 Triple CORE 3,3 GHz
HDD:750 GB SATA 2
RAM:4 GB DDR3 1333 MHz
Videokártya: ATI Radeon 5450 1GB DDR3
Mit gondoltok erről?Ezt úgy kb. 86e körül tudnám beszerezni.
És milyen alaplapot illetve tápot ajánlotok ehhez?
2012. máj. 25. 23:27
1/22 anonim válasza:
Nagyon aránytalan.Mire használnád és mennyiért vennél gépet?
2/22 anonim válasza:
3/22 anonim válasza:
Vga nem egy mai darab.Szerintem fektess többet vga-ba mert mai játékok terén,nem a legjobb.Am FSP 350-60APN.
4/22 A kérdező kommentje:
Hát úgy kb. 100e körül de nem többért.Nem kifejezetten játékra kell, de azért jó lenne ha néhány újabb játék is elmenne.Inkább általános használat csak nagyon gyors legyen.
2012. máj. 25. 23:39
6/22 A kérdező kommentje:
Ez lenne a min. követleményem:
Proci:min. 3 mag min. 3.0 GHz
HDD:min. 500GB
Ram:min. 4 GB
Vidikari:ATI min.1 GB
hangkártya vmilyen realtek-re gondoltam, táp meg alaplap ami kb ezt a konfigot elviszi.Azért gondoltam a fenti alkatrészekre mert megfelelnek a követelményeimnek és nagyon olcsó lenne, de ha 100e-ig kijön jobb is kb. ezekkel a követelményekkel várom a válaszokat.Előre is kösz.
2012. máj. 25. 23:44
7/22 A kérdező kommentje:
Kösz Alex.Átnézem egy kicsit részletesebben is.Azért még várom a további válaszokat ajánlatokat.
2012. máj. 25. 23:46
8/22 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!