Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mit gondoltok erről a konfigról?

Mit gondoltok erről a konfigról?

Figyelt kérdés

Ház:Delux

Processzor: AMD Athlon II X3 Triple CORE 3,3 GHz

HDD:750 GB SATA 2

RAM:4 GB DDR3 1333 MHz

Videokártya: ATI Radeon 5450 1GB DDR3

Mit gondoltok erről?Ezt úgy kb. 86e körül tudnám beszerezni.

És milyen alaplapot illetve tápot ajánlotok ehhez?

2012. máj. 25. 23:27
1 2 3
 11/22 Panda Péter ***** válasza:
ilyen kis pénzből érdemes használtban is gondolkozni.
2012. máj. 26. 00:03
 12/22 A kérdező kommentje:
Csak hogy én újan gondolkodom.Alex köszönöm válaszaid,megnézem őket.
2012. máj. 26. 00:17
 13/22 anonim ***** válasza:

Én is panda véleményére adok, viszont úgy pofás gépet összerakhatsz hardverapro.hu -ról.

Inkább nem írok semmi konkrétat.

2012. máj. 26. 00:18
 14/22 anonim ***** válasza:
Vehetsz onnan újonnan is bolt ár alatt.
 15/22 A kérdező kommentje:
Már megfordult a fejemben ez is,viszont én nem nagyon bízok a használt cuccokban.
 16/22 Panda Péter ***** válasza:

az elmúlt pár évben a gépem kb felét hardverapróról vettem, volt amit használtan, volt amit újonnan, csak ár alatt. eddig egyetlen egyszer futottam bele egy rossz üzletbe (hibás kártya) de azt is sikerült gariztatni.

hidd el, nem azért mondom hogy vegyél használtat, mert rosszat akarok neked. ha azt mondanád, hogy 400k-t költesz rá, akkor persze, már csak sznobságból sem vesz az ember annyiért használtat. de 100k alatt minden fillért meg kell fogni, és bizony súlyos teljesítményeket nyerhetsz egy jó használt biznisszel.

2012. máj. 26. 00:25
 17/22 A kérdező kommentje:
Nem is gondoltam hogy rosszat akarsz :) , csak már nekem is voltak rossz üzleteim meg sosem bíztam igazán a használt dolgokban,főleg hogy egy ismerősöm is megjárta már egy blackberry-vel.100k-t csak azért mondtam mert jelenleg nem tudnék többet rászánni de nem sűrgös tudok várni és még dobok hozzá.Viszont szeretnék egy új és jó gépet összerakni amivel hosszabb távon is megfelelő lesz.
2012. máj. 26. 00:34
 18/22 anonim ***** válasza:

Megnézheted egy eladó megbízhatóságát és levonhatsz belőle konklúziót. Illetve a termék leírásából is következhetsz.

Ez nem ilyen noname apróhirdető oldal, eddig csak pozitív tapasztalatom van számtalan üzlet lebonyolításával.

2012. máj. 26. 00:37
 19/22 anonim ***** válasza:
Mi nem rábeszélni akarunk, csak ne legyél tévhitben ha nincs tapasztalatod e téren, jó magam se vennék vatera és hasonló oldalakról számítástechnikai terméket.
2012. máj. 26. 00:39
 20/22 A kérdező kommentje:
Persze ha találok egy megbízható oldalon egy megbízható embertől egy visszautasíthatatlan terméket jó árom akk persze vevő vagyok rá.
2012. máj. 26. 00:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!