Mit gondoltok erről a konfigról?
Ház:Delux
Processzor: AMD Athlon II X3 Triple CORE 3,3 GHz
HDD:750 GB SATA 2
RAM:4 GB DDR3 1333 MHz
Videokártya: ATI Radeon 5450 1GB DDR3
Mit gondoltok erről?Ezt úgy kb. 86e körül tudnám beszerezni.
És milyen alaplapot illetve tápot ajánlotok ehhez?
Én is panda véleményére adok, viszont úgy pofás gépet összerakhatsz hardverapro.hu -ról.
Inkább nem írok semmi konkrétat.
az elmúlt pár évben a gépem kb felét hardverapróról vettem, volt amit használtan, volt amit újonnan, csak ár alatt. eddig egyetlen egyszer futottam bele egy rossz üzletbe (hibás kártya) de azt is sikerült gariztatni.
hidd el, nem azért mondom hogy vegyél használtat, mert rosszat akarok neked. ha azt mondanád, hogy 400k-t költesz rá, akkor persze, már csak sznobságból sem vesz az ember annyiért használtat. de 100k alatt minden fillért meg kell fogni, és bizony súlyos teljesítményeket nyerhetsz egy jó használt biznisszel.
Megnézheted egy eladó megbízhatóságát és levonhatsz belőle konklúziót. Illetve a termék leírásából is következhetsz.
Ez nem ilyen noname apróhirdető oldal, eddig csak pozitív tapasztalatom van számtalan üzlet lebonyolításával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!