Igazat mondtak?
Figyelt kérdés
Akarok venni egy vga-t lementem a számítástechnikai boltba és azt mondták a legjobb 7850 rákérdeztem jó-e stb és közbe szolt olyan aki javítsa a gépeket és mondta 7850-középkategoriás vga felesleges annyi pénzt adni mert full hd-ba fél év után már elavult lesz és nemfogkam menni a játékok azt mondta 6950-et vegyek és az sokkal jobb.Most meiket vegyem?2012. máj. 28. 19:17
2/4 anonim válasza:
Ha figyelembe vesszük a GTX680, HD7970, és a 2 GPU-s kártyákat, a HD7850 valóban középkategória.
"full hd-ba fél év után már elavult lesz és nemfogkam menni a játékok "
Elavult? Az új GCN architektúrás Radeon?
Egyébként a HD7850 teljesítménye a GTX570 és a HD6950 között van, de újabb ezeknél, és jobb.
Ha jó CPU van mellette, a 7850 vinni fog mindent.
3/4 flr. válasza:
Szerintem csak rád akarták tukmálni a szinte eladhatatlan készletet.
4/4 Panda Péter válasza:
ők persze hogy azt mondták, biztos volt nekik raktáron 6950, azt el kell adni valami baleknak, nehogy a nyakukon maradjon.
a 7850 minden szempontból jobb választás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!