Ha a windows7 nél a procinál így van ki írva a ghz: genuine intel (R) cpu 2. 00 ghz 2. 00 ghz akkor az 2 magos?
"Nem, hagyjatok már a fél magjaitokkal :D"
A HT-t is annak mutatja, attól még nem lesz teljes értékű mag, de még a CMT-t meg se közelíti.
Kérdező mi a kínod? Az, hogy 1-2 ember "beszólt" attól nem kell letolni mindenkit, azokat meg főleg ne akik segítettek is. Amúgy nem 2 magos, de ha megmondod a pontos típusát szívesen felvázolom róla a dolgokat.
Ezt a kocka dolgot meg abba lehet hagyni, ez SOHA nem a hardverekre vonatkozott, előszeretettel a vérpistike gamerekre aggatják rá, eredetileg meg talán programozókra.
Azt viszont alá írom, hogy egyesek a minden napokba "lenézik" azokat akik uram bocsá' értenek ehhez. Egyből ezt kapják:"kocka gec*k, sikertelen lúzerek". Ez messze nem így van, de ettől még idegesítő. Amúgy én még úgy ahogy értek a fizikához, ezért egyből stréber vagyok?
Az meg, hogy valaki mi fán terem egy hardver nem szégyen, sőt. Haverom például remek autószerelő(pedig épp, hogy jogsit szerzett, mivel nemrég töltötte a min életkort), arra azt mondják hogy menő. én sajnos a 2 ütemű motor után meg akadok, ellenben értek ezekhez a szarokhoz, és így egyből kocka lettem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!