Nemjó a gépen a Windows7 tudnátok segiteni?
Figyelt kérdés
Halli!
Legjárt a win7 (nemvolt aktiválókod) és most van aktivátorom, és nemtudjuk megcsinálni, mert a gép állandóan kikapcsol! Nemtudjátok, h miért? Vagy h lehetne ezen segiteni ujratelepités nélkül?
Pár percre a bekapcsolás után már ki is kapcsol! Nemtudom, h h lehetne ezen segiteni......
2012. febr. 12. 15:34
2/4 A kérdező kommentje:
Isméétlem: Megvan! Azt kérdeztem, h miért nemtudom bekapcsolni, vagy h tudnátok-e segiteni, h maradjon bekapcsolva legalább 10 percig!
2012. febr. 12. 19:42
3/4 anonim válasza:
bocs nem jol olvastam.
telepítsd újra,vagy töltsd le megint a win7-tet.lehet vírusos,vagy hibás,amit letöltöttél.
4/4 A kérdező kommentje:
Semmi.....
Őszintén, a win7-el semmi gond nincs, 3gépen elment..... eddig azon is futot, és az nem az én gépen, az enyémen is azvan..... És fut..... A másikon (miről írtam) annál azt írja, ki, h a win7 lejárt...... Akk az azért volt, mert nemvolt telpitőkódja? Mert az enyémen leszedtük, csak a másikon nem! Lehet h ez gond?
2012. febr. 13. 16:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!