Ha a windows7 nél a procinál így van ki írva a ghz: genuine intel (R) cpu 2. 00 ghz 2. 00 ghz akkor az 2 magos?
Figyelt kérdés
s2012. máj. 27. 09:16
2/13 anonim válasza:
Csak mert "2.00GHz" akkor kétmagos? De jó nekem, akkor az én CPU-m mivel "2.80GHz" akkor 2.8 magos!!!
3/13 anonim válasza:
De igen, 2 magos. Ha 2-szer írja akkor 2 magos, mindkét mag 2.00 ghz-s
4/13 anonim válasza:
"Ha 2-szer írja akkor 2 magos, mindkét mag 2.00 ghz-s"
Az egyik a beállított órajelet, míg a másik a gyártó által megadottat mutatja.
5/13 anonim válasza:
Ebből nem állapítható meg, mert az oprendszer nem eléggé részletes. Dobj fel egy Aida-t, az megmutatja, rákeresel a pontos típusra a neten és megtudod...
6/13 anonim válasza:
"De igen, 2 magos. Ha 2-szer írja akkor 2 magos, mindkét mag 2.00 ghz-s"
Ez azért lenne érdekes, mert nekem a négy magosnál is csak kettőt ír. Az első a valós freki, a második az alap amúgy. Az első előtt van egy @ is (xy proci @2.00GHz azt jelenti, hogy XY proci 2.00GHz-en). Ha csak a Genuine Intel van, akkor az csak egy magos lesz.
7/13 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólóhoz, 8 magos Bulldózer és csak 2x van :) kell screenshot?
9/13 anonim válasza:
"8 magos Bulldózer"
Véletlen se 4 modulos...
10/13 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!