Melyik a jobb videó kártya? Melyik a jobb választás?
Figyelt kérdés
A kérdés szereplői egy : Gigabyte HD6850 OC 1GB kártya, és egy : Sapphire HD6850 1GB (ez csak referencia vga)2012. máj. 26. 12:54
31/37 A kérdező kommentje:
Jó kis vita keletkezett! :-)
Köszi mindenkinek! :-)
2012. máj. 27. 07:07
32/37 anonim válasza:
Milyen vita? Ez még a barát csevely kategória :)
33/37 A kérdező kommentje:
A lényeg hogy ebben a baráti csevejben azért kiderült számomra,hogy a sapphire karin amit kérdeztem jobb a hűtés mint a ref kártyákon. :-)
2012. máj. 27. 17:10
34/37 anonim válasza:
Hát ref hűtővel jó rég adhatta ki a Sapphire. Talán akkor, mikor megjelent a kártya, de akkor is csak rövid ideig.
Ezt találtam csak, ami ref hűtős és Sapphire, de ez is Toxic:
35/37 anonim válasza:
36/37 anonim válasza:
Ha jól tudom(ebben nem vagyok biztos) a toxic se a klasszikus ref hűtő volt, ez látszott az árán is. Amúgy se volt jó vétel, az egyik legdrágább HD 6850 volt, ráadásul hangos is, és kiemelkedő hőértékek se társultak mellé.
37/37 anonim válasza:
Pedig a Sapphire általában a Toxic-ra szokta tenni a legjobb hűtőket. Csodálkoztam én is, hogy miért ez került rá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!