Milyen konfigot javasoltok rendereléshez,3ds- modellek gyártásához komoly szinten?
Nyáron nagy fába vágom a fejszém, egy erőművet akarok összerakni, amire kb 300000Ft-om van. Igazából amit tudni akarok, hogy intel vs amd, és nvidia vs. ati közül melyik legyen.
Alkalmazási területek: renderelés, 3d modell kezelés, CAD dokumentumok zavartalan használata. A játékok nem opciók.
Intel párti vagyok, de AMD 8magosok is már vannak elérhető áron, megéri ilyet venni? A rendereléseket és a modelleket az nvidiák vagy az atik kezelik jobban?
Akinek van egyéb tapasztalata, szívesen várom. Előre is köszi!
hoppá..kihagytam belőle a karit ami egy ilyen lenne: [link]
és így kerülne 350ebe..igaz jóval átléptem a keretet de megéri.
Ha megtudod venni és gondolod
de én 7870 et venném munkára
Igen, játékra való nvidiákra ne várj.
melesleg sokkal drágáb lene mint Quadro
egy Quaro 4000 nek berhuzásának lene értelme ha ténleg ez lesz életed munkája sok évig
viszont az 250ezer kb. maga a vga
és hát nemtudom megérie
ezek direkt ere vanak tervezve
de biztos hogy olyan jók?
biztos van 3d tervezös forum meg kéne kérdezni (vagy irnak is róla) hogy 7870 jól használható e ere és egy Quadro menyiben jobb (van e értelme a programban hogy hardversen ezt azt támogat, gondolom részben valamenyi van)
Amugy Quadro 2000 árán kb. van
FirePro v5900
aminek 2gb videoramja van és 256bit sávszélje (quadronak 128bit)
és az is ugyan ugy 3d programokhoz van gyártva
(Persze nvidiaban Cuda is van)
ipon on is van ez a firepro v5900
.
de én (gondolom 300ezres ár miat) 7870 est ajánlom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!