Elhatároztam hogy fogok venni a PC-mhez egy komoly 5.1 -es hangfalat egy jó hangkártyával. Milyet ajánlotok? (80 + 10k körül)
Figyelt kérdés
Amiket eddig kinéztem:
Logitech Z906
JBL SCS-178
Harman/kardon HKTS 9
Vagy valami mást ajánlotok? Kellene még mellé egy hangkártya. Azt olyan 10 ezer körül gondoltam. Azt, milyet vegyek?
2012. máj. 9. 17:32
1/4 anonim válasza:
A Logitech Z906 nagyon jó minőségű, viszont milyen alaplapod van? Ha van benne integrált hangkártya (és nem 2.0-s, hanem 7.1-es) akkor felesleges hangkarit is venni.
2/4 A kérdező kommentje:
Azért gondoltam a hangkártyát, mert ilyen hangfalakból sokkal többet ki lehet hozni tudomássom szerint egy komolyabb hangkártyával.
2012. máj. 12. 16:08
4/4 anonim válasza:
Hát azért egy THX minősítésű hangfalszettnél már bizony számít, milyen hangkártya küldi neki a jelet.
Persze, sokan mondják, hogy marhaság, szól az alaplapi is.
Ha egymás után hallanád őket, hatalmas különbség van köztük.
Creative X-fi kártyák 10 k körül vannak és nagyon jó hangjuk van. Vagy Asus Xonar.
Hát amiket felsoroltál, mind nagyon jók. Én a Harmant venném, nagyon jó hangja van, lágy, simogató:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!