Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Össze lehet rakni egy gépet...

Össze lehet rakni egy gépet szakmai tudás nélkül? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
AZ "oda dugom ahova belemegy" elven össze lehet rakni egy gépet?A vidikártyát procit ramot bele tudom rakni azonban a wincsit a dvd író/olvasót viszont nem tudom rákötni és a tápot se tudom túl jól összekötni a dolgokkal.Vagy esetleg ha egy másik régi gépet megnézek, hogy hogy van összerakva úgy ki lehet logikázni hogy hogy is van minden?

2012. máj. 24. 22:14
 1/4 anonim ***** válasza:
Mondjuk ha tudsz olvasni, és a kezedbe veszed az alaplap kézikönyvét, vagy a kis útmutatót, amit a processzor mellé adnak, akkor eleve nem ronthatod el. Abszolúte nulla hozzáértéssel is összerakhatod tíz perc alatt.
2012. máj. 24. 22:16
 2/4 anonim ***** válasza:

"Össze lehet rakni egy gépet szakmai tudás nélkül?"

Igen, előtte nézz róla Youtube videókat, vagy legyen ott valaki, aki ért hozzá.

"tápot se tudom túl jól összekötni a dolgokkal."

A tápcsatlakozókat nem nagyon lehet rossz helyre rakni.

2012. máj. 24. 22:17
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha van egy minimális műszaki érzéked, megismered melyik "doboz" mit csinál egy számítógépben, akkor igen. Annyira nem nehéz. A legtöbb csatlakozó úgy van kialakítva, hogy fordítva ne lehessen bedugni.
2012. máj. 24. 22:31
 4/4 anonim ***** válasza:

Simán össze tudod, ha mindig átgondolod előre.

Rutintalanok az alaplap és a hátlap behelyezésénél, az előlapi kapcsolók bekötésénél véreznek el.

Ezekre ott a leirás, nem leszel kész 5 perc alatt csak 15, de menni fog.

Az összes többiben nem tudsz hibázni, tápcsatlakozók csak egy helyre és egyféleképp, meghajtók és vga 2 perc, memória fél perc.

Egy-két extra ház előlapján lehet elgondolkozni, van amelyiknél le kell szedned az előlapot ahhoz hogy dvd meghajtót beilleszd, itt lehet hibázni, de ha bizonytalan vagy merre is feszitsd hogy lejöjjön megnézel egy a ház szereléséhez tartozó videót.

2012. máj. 24. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!