Az alábbi tápról vélemények?
Pusztán csak véleményetekre vagyok kíváncsi hogy még is milyen és ha netán van valakinek ilyen akkor valami tapasztalatra lennék még kíváncsi.
Ajánlást nem kérek köszönöm én is mindig FSP szoktam ajánlani. Öcsémmel alakult ki apró kis vita erről a tápról.
Elnézést, ez great wall belsős, a régebbi széria volt channel well. 600as kategóriában van, amelyik Andyson és CWT belsőt kap, azok nem rosszak, sőt.
Van ezek között a kétes hírű tápok között is, ami használható, csak más körök veszik őket.
Pl. a 420as LC powernek elég jó statisztikája van, mert olyan gépekbe veszik, amiknek van 150w fogyasztása és abban remekül elvan. Azért is romlik el a legtöbb LC power táp, mert ebből rengeteget vesznek. Sokan nem adnak 5k-nál többet egy tápért, akkor vegyed a 420as LC-t. A táblázatban látszik, a nagyobb tápokban Andyson és CWT belsőt használ az LC is. HKC-t nem tudom, mit használ az általa felsőnek tekintett kategóriában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!