Milyen merevlemezt vegyek?
Figyelt kérdés
Azt szeretném kérdezni hogy melyik a leggyorsabb,és halkabb merevlemez? 500gb 7200 rpm2012. máj. 23. 18:24
11/16 anonim válasza:
60 gb, és a win7 14-16 gb mindennel együtt...érteni is kéne hozzá hahó -.-
12/16 A kérdező kommentje:
érteni? nem tudom kinek 26% os az aránya:S
2012. máj. 23. 20:34
13/16 anonim válasza:
mivel új vagyok, keveset szóltam témákhoz, és azt is hozzád hasonló idióták leszavazták, nem tud jobb lenni, bye
14/16 flr. válasza:
"60 gb, és a win7 14-16 gb mindennel együtt...érteni is kéne hozzá hahó -.-"
látom mennyire értesz hozzá.Win7 Ultimate x86 28GB:D
persze felrakhat Home Premiumot is..
ja megjegyezném az SSD 30%át szabad kéne hagyni hogy megnöveld az élettartalmát.
szóval egy 60gbos SSDből marad 42 ha azt számoljuk, hogy "csak"17gb az op. akkor marad 25Gb minden egyébre(játék,film,zene,dokumentumok.) és ha folyton átírod a tartományokat(feltételezük SLCs az SSD) akkor is jelntősen csökken az élettartalma.
15/16 anonim válasza:
Nem tudom honnan szedted ezt a marhaságot, de nekem a win7 ultimate 64 bites 16 gb cakk-pakk. Jah persze, ha tele pakolom akkor meghal 1 éven belül...mondasz itt hülyeséget. Tény, hogy nem jó, ha nincs rajta elég hely, de kicsit meredek, amit állítasz.
16/16 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!