Szerintetek merevlemezt, rammot vagy telefont vegyek?
a mostani hardom nem elég nagy nekem, már tavaly terveztem a bővítést csak elég durván felmentek az árak a Thaiföldi árvizek miatt így elhalasztottam de 28 ezerért ez valami raktáron beragadhatott darab lehet, mert amikor a legolcsóbb volt tavaly akkor mentek hasonló árban.
A ram DDR3-as lenne és ha már vennék akkor tuti 4 gigás lenne, mert azt a plusz 2-3 ezret már igazán nem sajnálnám, hogy egy ideig tuti legyen elég.
-én ezt a fajtát nem venném meg használtan
-én 500gb-s winyóval el vagyok, sztem nem kell olyan sok, max 1-1,5 tb
-inkább memória: 4gb, akkor ha 64 bit-ed van!! mert a 32 bit nem tudná olvasni mind a 4gb-t
Miért hallottál valami rosszat róla?
az 1 és 1.5 terrásak vannak olyan árban mint ez a 2.5-ös szóval tuti nem éri meg most kisebbet vennem arról nem is beszélve, hogy nálam nem az a kérdés, hogy meg fog-e telni a merevlemez hanem az, hogy mikor.
64 bites a win szóval ilyen probléma nem lesz meg amúgy is már ha csak kettest vennék se férne bele a 4 gigába hála a videokártyának.
vedd meg a winyót max még alkudsz belőle 2-3ezret.
Aztán eladod 35-ért és láss csodát van memória is meg telefon is egyszerre! és még marad lóvé a zsebedben is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!