Mitől melegszik a winchester?
Figyelt kérdés
Hard disk sentinelben minden nap követtem,31-32 fokot mutatott,tegnap és ma viszont már 34-35.Tudom,ez nem hiba,csak szeretném megtudni mi okozhatja:)Tegnap és ma délután is játszottam a gépen,kb 1 órát,aztán másfélre kikapcs,majd be.Emiatt lehet ez a 3 fokos eltérés az eddigiektől?#winc
2012. máj. 22. 20:43
1/8 anonim válasza:
azért melegszik mert forog , méghozzá gyorsan , valószinüleg azért volt melegebb , mert melegebb volt a szobába , nem volt kinyitva az ablak , nem volt huzat.... valami ilyesmi oka lehet...
2/8 A kérdező kommentje:
köszi a választ.csak fura,mert annyira azért nemvolt meleg az elmúlt 2 napban:S
2012. máj. 22. 21:16
3/8 anonim válasza:
Ha befülled attól is lehet melegebb (a gép olyan helyen van). Amúgy 40 fok alatt tuti nem lesz semmi baja.
4/8 anonim válasza:
2-3°C változást szinte észre sem veszel a szobában. És ha melegebb a szoba, melegebb a vinyó is.
5/8 anonim válasza:
Atyavilág! Amióta számítógépem van a felismerhetetlenségig leszarom hogy mennyi a winyónak a hőmérséklete! De ha mégis arra vetemednék biztos hogy nem esnék kétségbe 3fok miatt!
Olvastam nemrég egy cikket olyanokról mint te akik mániákusan berhelik a windows-t mihelyst találtok valamit ami nem volt eddig már telepítitek is újra! Ne haragudj meg de ez röhejes!
6/8 anonim válasza:
Utolsó: aki mániákusan berhel, az nem telepít újra, csak akkor, ha már nincs más lehetőség. Helyette kijavítja a hibát. Amúgy pedig ha elérsz oda, hogy arra használod a számítógépet amire tervezték(számításokat végezni) akkor megérted hogy miért számít a 3 fok, meg a "kis" eltérés. Pl amikor egy flow simulationt futtatsz 11-12 órája, és egyszer csak a rendszer azt mondja hogy bocsi, a vindóz összeomlott, akkor annyira nem leszel boldog...
7/8 anonim válasza:
Utolsónak: Ha nem látnád a kérdést játékról volt szó! És azt nem gondolod hogy aki az általad leírt programot vagy ahhoz hasonlót használ az nem itt kérdez hanem valszeg rendelkezik magasabb számtek ismerettel?
8/8 A kérdező kommentje:
Kedves 09:10-es kommentelő!Nem ismered azt a nagyon bölcs mondás,hogy ha értékeset nem tudsz mondani,ne törd meg a csendet?:)Örülök hogy csupán 3 soromból meg tudtad állapítani,hogy "mániákus windows berhelő"vagyok.:)Sok minden érdekel,amit eddig én még nem tudtam.Mivel igen,nem vagyok jártas az informatikában:D
2012. máj. 23. 18:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!