Toshiba HDDR320E04X 320GB HDD Külső winyóm HD Sentinel szerint 9%-os, érdemes még foglalkozni vele?
HDD Regenerátorral próbálom helyrehozni, a rendszer felismeri, megpróbáltam file-t rámásolni, el is indult hatalmas sebességgel, a kis kék fény is villogott a külsőwinyón, és hopp egyszer csak megállt! Meguntam, leformáztam, megpróbáltam valamit felmásolni rá, megint megállt! Aztán jött a hd sentinel, ahol 9%ot mutatott!!!
És jelenleg HD Regenerátor fut!
Szóval segítsetek kérlek!
Majd kiderül, sokat ne túlórázz vele , a fizikai hibák javíthatatlanok.
Ha a HDD Regenerator nem tud vele mit kezdeni akkor jobb kézzel bal váll fölött hajítsd el jó messzire.
3:50 perc alatt, 3015 MB van kész, Bad sector 665, bad sectors recovered 665! A 100%-ból 0,94% nál tart.... Ez jót jelent?
:)
Remélhetőleg nem a tartalék területre helyezi át őket, hanem javítja.
Lehet hogy mégis mázlid lesz, majd kiderül ha végigment rajta.
Általában ha leejtés vagy más fizikai behatás után jön elő ilyen történet akkor kuka, de hadd fusson végig, utána okosabbak leszünk. :)
Mindenesetre a fontos adataid biztonsági mentésére ne használd.
Akkor valószínűleg beleütött az olvasófej a lemezbe, ha mázlid van akkor az oldalára esett és "csak" elcsúszott. Ha az első verzió az igaz akkor túl sok mindent nem lehet vele kezdeni.
De nem jósolok, majd lefut a progi és kiderül, sok sikert hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!