Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Csáó! Az lenne a gondom, hogy...

Night of The Wolves kérdése:

Csáó! Az lenne a gondom, hogy a c és a d merevlemez nem ismeri? Fel egymást. Pontosabban ha a c-ről szeretnék a d-be zenei mappákat, játékokat, stb. behúzni, a gépem kifagy, és kikapcsol.

Figyelt kérdés
Nem vírus okozza (több vírusirtóval folytattam le teljes körű keresést, és nem találtam semmit)! Mi lehet a probléma?

2012. máj. 21. 20:01
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Nézd meg a kábeleket, valószínűleg éppen ki nem gyullad, olyan rosszul érintkezik. Amikor ráhúzod, hirtelen áramot akar felvenni, és szikrázik, ettől áll le a gép.
2012. máj. 21. 20:04
 2/20 anonim ***** válasza:
Elmondanám az előzőnek, hogy minden vinyó bekapcsolástól folyamatosan áramot vesz fel. Ez nem lehet az oka...
2012. máj. 21. 20:06
 3/20 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, akkor megnézem;-)
2012. máj. 21. 20:07
 4/20 anonim ***** válasza:
Nem mondtam, hogy nulláról, hanem hirtelen több áram kell neki az üresjáratnál. Ha nem hiszed, mérd meg.
2012. máj. 21. 20:07
 5/20 anonim ***** válasza:
Az a plusz 3 watt meg nem teszi taccsra a gépet...
2012. máj. 21. 20:14
 6/20 anonim ***** válasza:
mindamellet ha egy HDD-n van a két partíció akkor még hülyeséget is beszélsz...
2012. máj. 21. 20:15
 7/20 anonim ***** válasza:
Bizony, ha agyon van oxidálódva, esetleg megégve, akkor az a pár amper (nem watt, LOL), bizony sokat számít. Főleg, ha gaygi a táp, mert azok 5V-on igen durva áramokat tudnak leadni, ami rövidzárnál/átütésnél nem szerencsés. A kérdező megfogalmazása szerint két vinyóról van szó: "c és a d merevlemez". A többi nem számít, javaslatot tettem, hogy mit ellenőrizzen. Ha nem így van, akkor nem így van. Nehogy már ezen vesszünk össze.
2012. máj. 21. 20:20
 8/20 anonim ***** válasza:
Nem veszünk össze. Szerintem a kérdezőnek nem igen van fogalma a partíció illetve vinyó különbségekről, másrészt nem kell röhögni, nem értek a wattos részhez, de ha egy vinyó fogyasztását wattban mérjük, márpedig abban, akkor logikus, hogy az nő meg ha alaphelyzetből egy terhelt állapotba kerül... És nincs vita...
2012. máj. 21. 20:24
 9/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm. A kábeles "trükk" bevált. Most faszán működik :-)
2012. máj. 21. 21:37
 10/20 anonim ***** válasza:
Király.
2012. máj. 21. 21:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!