Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Csáó! Az lenne a gondom, hogy...

Night of The Wolves kérdése:

Csáó! Az lenne a gondom, hogy a c és a d merevlemez nem ismeri? Fel egymást. Pontosabban ha a c-ről szeretnék a d-be zenei mappákat, játékokat, stb. behúzni, a gépem kifagy, és kikapcsol.

Figyelt kérdés
Nem vírus okozza (több vírusirtóval folytattam le teljes körű keresést, és nem találtam semmit)! Mi lehet a probléma?

2012. máj. 21. 20:01
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Lehetséges, hogy valami komolyabb gondja van, mert ma újra elkezdte...

Kábelcsere? Vagy esetleg a winchester kezdi megadni magát?

2012. máj. 22. 16:27
 12/20 anonim ***** válasza:
Húzd ki belőle a kábelt, és az érintkezőkről (illetve -ből) kaparászd le az oxidréteget (pl. tűvel vagy vékony tűreszelővel), meg kicsit nyomd összébb őket, hogy jobban szoruljanak. Magán a vinyón szintén kaparászd meg a tüskéket. Utána elvileg jobban fog érintkezni.
2012. máj. 22. 16:33
 13/20 A kérdező kommentje:
Egy próbát megér, köszi!
2012. máj. 22. 16:40
 14/20 A kérdező kommentje:
Na megcsináltam, de nem volt sok eloxidálódott rész (konkrétan 2 tüske). Most úgy tűnik, hogy jó, de ha valami történik, még írok. Kösz a segítséget!
2012. máj. 23. 17:46
 15/20 A kérdező kommentje:
Eddig azt hittem, megjavult (a kis méretű fileoknál működik is) de a nagyobb méretűek (300 mb felett) "szétsokkolják", és kikapcsol. Ez mitől lehet?
2012. jún. 9. 19:24
 16/20 A kérdező kommentje:

És még tovább bonyolódott a helyzet: Leszedtem egy játékot (2gb) és próbából kicsomagolatlanul behúztam a d-be : ezt legnagyobb megdöbbenésemre engedte, de: nem engedte d-ből d-be kicsomagolni (már 1%-nál lefagyott, és kikapcsolt) c- ből c-be engedi kicsomagolni, de nem tudom áthúzni d-be, mert lefagy, és kikapcsol. D- ből c-be engedné, de nem tudnám utána a d-re átrakni, mert ( a változatosság kedvéért) befagyna és kikapcsolna.

Ötletek?

2012. jún. 9. 20:13
 17/20 anonim ***** válasza:
esetleg egy memóriateszt...
2012. jún. 10. 14:17
 18/20 A kérdező kommentje:
Megpróbálom, hátha okosabbak leszünk tőle...
2012. jún. 11. 10:49
 19/20 A kérdező kommentje:
4-szer futtattam le memóriatesztet, de nem talált hibát.
2012. jún. 12. 19:02
 20/20 Shaddark ***** válasza:

Nekem érintkezési (kontakt) hibának tűnik.

Ezt a szalagkábel hibája is okozhatja, én a helyedben

1 Átcserélném a tápfeszültség csatlakozókat (c-ét pl. a dvd-ével, ha van üres akkor azt a d-re...) és úgy megnézném.

2 hdsentielt ráindítanám, nem hibás-e valamelyik hdd

3 Kicserélném a szalagkábelt

2012. jún. 23. 02:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!