Intel i3 2100 vs Phenom 2 x4 965?

Én elfogadom ha sima 560 ast akarod
ök leirták mért lene job mást (ár/érték)
viszont azt nem fogadom el hogy bármelyik i3 at ved x4 helyet de ezt már kifejtetem

Egen
ha tudnánk melyik webshopban veszed cucokat
tudnánk melyik 560 ról van szó vagyis ára menyi akor tudnánk anyiért jobat ajánlani ha van ott

"i3 ban nincs 4 fizikai mag és nem is hoznak bele a manók."
Fizikai magok alapján botorság összehasonlítani a két CPU-t.
"amugy miben hagyja le i3 - Ph x4 et?
mert kiváncsi lenék milyen teszten hagyta le és menyivel... szerintem 2 pontal max"
2 magig(nem pontos a kifejezés, de a lényeg érthető) szinte mindenben, felette ha jól skálázódott a program akkor volt jobb az X4.
Amúgy ha nekem nem hiszel, itt egy cikk PH!-ról:
"másik hogy tartsd szem elöt hogy játékoknak kell a 4 fizikai ! mag "
Kell? Akkor gyorsan mondj már olyan játékot ami nem megy egy erős 2 magos CPU-n! Nincs olyan, és egy i3 2100 elég is minden játékhoz, persze a gamer társadalom hardcore rétegeibe ez a teljesítmény kevés(ahogy az X4 965é is).
A többi ilyen értelmes mondatodat nem linkelném, mert akkor írhatok kisregényt.
Kérdező a legtöbb helyen a HD 6870 azonos áron, vagy olcsóbban van mint a GTX 560, pedig jobb. Ja és CPU-ból én is a 965-öt venném.

a sok észkombájnnak csak ennyit:
i3 fogyasztásban és teljesítményben is egyértelműen jobb
az átlag amd processzor még TÚLHÚZVA sem veri az i3-at, a szegény 8! magos fx is épphogy, csak beelőzi...
utána kéne olvasni szaklapokban a döntés előtt, nem itt kérdezni, úgyis mindig az dönt, hogy melyik tábor fanboy-ai vannak éppen többen, és ez az árazások miatt mindig amd lesz...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!