Herczeg145 kérdése:
Laptopot szeretnék vásárolni! A megfelelő áru laptopokban ált. Intelcore i5-ösök vannak, de van olyan amiben AMD phenom II. Játékra, konvertálásra, másolgatásra melyik az alkalmasabb?
Figyelt kérdés
core i5, amd phenom II2012. márc. 17. 14:46
1/10 anonim válasza:
Processzort tekintve mindkettő alkalmas lehet játékra és a többi dologra is, ellenben ha mindenféleképpen játszani akarsz akkor a videokártyát nézd meg, hogy NE Intel GMA/Intel HD Graphics legyen!
2/10 A kérdező kommentje:
Mindkettőben dedikált kártya van.
Köszönöm a gyors válasz!:)
2012. márc. 17. 14:51
3/10 laci9 válasza:
Az Intel Core i5 ből a Sandy Bridge vagy a Intel Sandy Bridge-E architektúra köré épülő processzorait válaszd.
5/10 anonim válasza:
Lehet én vagyok elmaradva, de még nem hallottam sandy bridge-e i5-ről, sőt sandy bride-e-t is csak szerver, és desktop szinten láttam.
Amúgy játék szempontból én egy Llanos gépet néznék.
6/10 A kérdező kommentje:
Az milyen?
2012. márc. 17. 15:09
7/10 anonim válasza:
Azt úgy tüntetik fel hogy AMD A-series A és utána egy szám, majd a CPU típus száma.
Linkelek egy példát:
8/10 laci9 válasza:
A második generációs Sandy Bridge család egyik legfrissebb tagjára gondoltam. Az i5-2450-es processzorra.
9/10 laci9 válasza:
Acer laptopot nem ajánlanám, keveslem az 1 év garit amit ad az Acer . Javasolnám Dellt játékra, és minden másra kitűnő.
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válasz!
2012. márc. 17. 15:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!