Szerintetek jó ez a csúcs kategóriás gép? Játékra, zenélésre, konvertálásra. Stb, ja és mennyi ideig nem kell tuningolnom? Lent.
proci-intel core i7-2600k-68k
deszka-asus maximus IV extreme-86k
memória-g.skill f3-12800cl9d-8gbrl 8GB-25k
vga-gtx570 1280mb goeslikehell-79k
hangkari-asus xonar DX-18k
hdd-westem digital 2tb SATA-III 64mb-33k
dvd író-lg gh22ns50rbb sata-5k
ház-chieftec AEGIR CX-05B-B-25k
táp-corsair cx600w-18k
ha jól számolom ez 351k,ehez meg gondolkodok 1 monitoron ami ez lenne-samsung b2440l 24"-49k igy ösz 400k lenne.mi a véleményetek,jól öszeillik,stb?ajánlhattok is ami jobb meg ilyenek..thx előrre....:)
Hogy miért jó az neked, ha megveszel egy ilyen drága valamit, mikor sokat spórolhatnál pl. az alaplapon, vagy a házon is, azt szerintem csak te érted.
Amúgy nem rossz, csak konvertálásra inkább másik alaplapot vennék, olyat, ami támogatja az Intel processzorba beépített GPUját, és ezáltal az Intel QuickSinc-et is... (ha nem tudod mi ez, olvass utána, mert lehet, hogy a következő 4-5 évben használni is fogod... :P)
És még egy SSD sem ártana ha tényleg ennyit akarsz költeni... pl. egy 64GB-os gyorsítótárként használva... így nem is olyan drága, de nem is olyan lassú... ehhez is egy Z68-as alaplap kell csak... :P persze ha akarsz, és birja a pénztárcád, vehetsz 200GB körülit is...
A helyedben egy SSD-t még beszereznék, legalább egy 32-64GBosat amire az os-t tenném. Ha nem is csúcskategóriásat, bár nemhiszem hogy 400knál számít.
Szerintem ezt ne hagyd ki, még ha egy gyengébbet veszel az is 2x 3x biztos gyorsabb mint a HDD. Így 5évig nemhinném hogy nagyobb dolgot kéne cserélni.
Gigabyte alaplapokat nem néztél? Én nem adnék ennyit egy Asusért.
Még annyit, hogy ha szeretnél spórolni akkor nézz körbe amd vonalon.
hát igen ez egy elég drága gép:D
igazából, konvertálás, szerkesztő, tervező programok, film vágás animáció készítés, játékok, ezekhez mind nagyteljesítményű gép kell, de ha egy újságban láttad akkor ott biztosan csak a játék volt a főszerepben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!