Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a configról?

Figyelt kérdés

Elsősorban játékra venném, a következő pár évben szeretnék FullHD-ben, ultra grafikán HD3Dben játszani vele ill. 3D látványtervezésre (3ds max, Maya) is használnám.

(a 14 cm-es ventillátorok közül az egyik a ház elejébe menne, a másik a tápegység gyári ventijét cserélné le, ill. a 4db 12 cm-esből 1 menne az ház oldalára, 1 a hátuljára [a gyári ventit cserélve] és a maradék kettő pedig a H100 2db gyári ventijét helyettesítené)

[link]

2012. máj. 20. 09:58
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Azt gondolom tudod, hogy a Windows boot-time inkább az adattároló típusától függ. Az oké, HDD-n belassul. SSD-n egy ilyen kérdést sem olvastam, pedig 1 ideje már gyárok GYK-ra. Kedves, hogy aggódsz, de karban lesz tartva. :)
2012. máj. 20. 11:19
 12/19 lindmayer ***** válasza:
én igazából csak 250k-t költenék a gépre a többit félretenném és 4-5 év múlva a kamataiból vennék egy újat
2012. máj. 20. 12:08
 13/19 anonim ***** válasza:

"Corsair H100 eléggé vízhűtés szerintem. :D"

Egybe vacak az is. Egy jó léggel olcsóbban és jobban jössz ki.

"bőven ki lesz használva az az 5GHz, és játékokban (pláne ahogy írtam fent: FullHD, ultra grafika, HD3D) nem lesz rossz, hogy van ott 5GHz"

VGA limit lesz alapon is bőven, játék miatt semmi értelme tuningolni azt a CPU-t. Amúgy is egy i7 2600K-ra se panaszkodhatsz, és olcsóbb is.

2012. máj. 20. 12:37
 14/19 anonim ***** válasza:
most nézem CFT, helyette inkább vinnék egyet A Corsair moduláris TX-ek közül, vagy egyet a CM silent pro m-ektől.
2012. máj. 20. 14:13
 15/19 anonim ***** válasza:

talán akkor lenne 1 szinten a procival 5ghz-n ha cfbe kötnél minimum kettő 7970et vagy 3at talán 4et ehhez annyira nem értek a CFhez és az SLI hez mivel még nem volt alkalmam több vgaval tolni.

Viszont az biztos hogy cpu limit lenne több vgaval lehetne ezt egyen sulyozni de fölösleges meg 1 játék sem használja ki és mondj már nekem 1 olyan játékot ami 3D

ben játszható....

2012. máj. 20. 19:29
 16/19 anonim ***** válasza:

talán akkor lenne 1 szinten a procival 5ghz-n ha cfbe kötnél minimum kettő 7970et vagy 3at talán 4et ehhez annyira nem értek a CFhez és az SLI hez mivel még nem volt alkalmam több vgaval tolni.

Viszont az biztos hogy cpu limit lenne több vgaval lehetne ezt egyen sulyozni de fölösleges meg 1 játék sem használja ki és mondj már nekem 1 olyan játékot ami 3D

ben játszható....(mármint szeműveggel)

2012. máj. 20. 19:29
 17/19 A kérdező kommentje:
#15: Az újonnan megjelent játékok közül (2010+) az összeset lehet 3Dben játszani, csak megfelelő monitor ill. VGA kombó kell hozzá. :)
2012. máj. 20. 20:06
 18/19 anonim ***** válasza:
felesleges ilyen drágát szerintem
2012. jún. 14. 15:35
 19/19 anonim válasza:

hát ha van rá pénz,akkor vedd...

persze hogy jó config...

2012. jún. 16. 02:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!