Mi a véleményetek erről a configról?
Elsősorban játékra venném, a következő pár évben szeretnék FullHD-ben, ultra grafikán HD3Dben játszani vele ill. 3D látványtervezésre (3ds max, Maya) is használnám.
(a 14 cm-es ventillátorok közül az egyik a ház elejébe menne, a másik a tápegység gyári ventijét cserélné le, ill. a 4db 12 cm-esből 1 menne az ház oldalára, 1 a hátuljára [a gyári ventit cserélve] és a maradék kettő pedig a H100 2db gyári ventijét helyettesítené)
"Corsair H100 eléggé vízhűtés szerintem. :D"
Egybe vacak az is. Egy jó léggel olcsóbban és jobban jössz ki.
"bőven ki lesz használva az az 5GHz, és játékokban (pláne ahogy írtam fent: FullHD, ultra grafika, HD3D) nem lesz rossz, hogy van ott 5GHz"
VGA limit lesz alapon is bőven, játék miatt semmi értelme tuningolni azt a CPU-t. Amúgy is egy i7 2600K-ra se panaszkodhatsz, és olcsóbb is.
talán akkor lenne 1 szinten a procival 5ghz-n ha cfbe kötnél minimum kettő 7970et vagy 3at talán 4et ehhez annyira nem értek a CFhez és az SLI hez mivel még nem volt alkalmam több vgaval tolni.
Viszont az biztos hogy cpu limit lenne több vgaval lehetne ezt egyen sulyozni de fölösleges meg 1 játék sem használja ki és mondj már nekem 1 olyan játékot ami 3D
ben játszható....
talán akkor lenne 1 szinten a procival 5ghz-n ha cfbe kötnél minimum kettő 7970et vagy 3at talán 4et ehhez annyira nem értek a CFhez és az SLI hez mivel még nem volt alkalmam több vgaval tolni.
Viszont az biztos hogy cpu limit lenne több vgaval lehetne ezt egyen sulyozni de fölösleges meg 1 játék sem használja ki és mondj már nekem 1 olyan játékot ami 3D
ben játszható....(mármint szeműveggel)
hát ha van rá pénz,akkor vedd...
persze hogy jó config...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!