Mi a véleményetek erről a configról?
Elsősorban játékra venném, a következő pár évben szeretnék FullHD-ben, ultra grafikán HD3Dben játszani vele ill. 3D látványtervezésre (3ds max, Maya) is használnám.
(a 14 cm-es ventillátorok közül az egyik a ház elejébe menne, a másik a tápegység gyári ventijét cserélné le, ill. a 4db 12 cm-esből 1 menne az ház oldalára, 1 a hátuljára [a gyári ventit cserélve] és a maradék kettő pedig a H100 2db gyári ventijét helyettesítené)
Köszi. :)
Igazából azt várom, hátha valamelyik nagy PC-zseni talál benne hibát.
Fogalmam sincs, hogy támogatja-e az Ivy Bridge memóriavezérlője az 1600-as RAM-ot, és nem vagyok biztos benne, hogy kell az a 650W...
Amúgy meg nagyon úgy néz ki, hogy rákattintgattál mindenből a legdrágábbra, és most nagyon büszke vagy rá. Amúgy meg értelmetlennek látom a 700.000 forintos gépek építését. 4-5 éven belül úgyis elavul, addig meg egy 300.000-es konfig is bőven elég. Ez tényleg az a kategória, ami csak annak a bizonyos testrésznek a hosszabbítására való... 5.000 Ft egy egérpadért? Minek? Nálam egy rajztábla+A4-es fénymásolópapír kombináció az egérpad. Tökéletesen működik, nagyobb a felülete, mint egy egérpadnak, cserébe olcsóbb. És nem azért, mert nem lenne pénzem egérpadra, csak úgy gondolom, hogy azt értelmesen is el tudnám költeni.
A másik, ami idegesít, az az, hogy megveszik az iszonyatosan drága gépeiket, aztán panaszkodnak, hogy jaj, de lassú a Win7, mert használni már nem tudják. (ténylegesen volt szerencsém olyan i3-as konfighoz, amit a P4-esem simán legyorsult, annyira nem volt karbantartva...) De mindegy, te pénzed, azt csinálsz vele, amit akarsz. De nekem ez a véleményem.
azt nem néztem hogy mit pakoltál bele hűtés révén de akkor nem értem minek annyi venti a gépház oldalára? elég lenne kevesebb is
Előző lehet igazad van lehet nem én nem értek veled eggyet mert az egér pad iganis kell és tervezésre meg pláne nekem 1 logi g400as és 1 steelseries qck-m van egér pad nélkül pedig vajmi keveset ér a loginak a hű de szuper szenzora(ugy is full f*sza de paddal sokkal precizebb pontosabb. NEm véletlenül gyártanak még mindig egér padokat. NEm lenne rá szükség szerintetek gyártanának?
Az a megoldás amit te használsz minden csak nem elég ugyan ott kötsz ki mintha az asztalon használnád de használd ha akarod.
Kérdező: Abban viszont egyetértek hogy ennyit fölös kidobni 1 gépre i7 annyira fölösleges hoyg az életben nem használod ki 5ghz? + 1 7970? naa megfogja enni a gatyádat is annyit fog fogyazstani inkább 1 i5 is elég lesz
amugy jol összevan pakolva csak tápot változtatnék amit már fentebb leirtam
de komolyan mondom 5ghz-t nem fogod kihasználni közel sem
előző vagyok
zsomkovacs: Az Ivy támogatja az 1600as RAMot, és beleszámítva azt, hogy nem picit van túlhúzva, kelleni fog a 650W. Ha szerinted ez "így néz ki" akkor eléggé tájékozatlan vagy, vannak ennél bőven drágább alaplapok, videókártyák (GTX680, 690) sőt még házak is! Az a Te magányügyed, hogy mit látsz értelmesnek és értelmetlennek, engem hidegen hagy. G400-as egeret raktam mellé, mint láthatod és habár nagyon pontos szenzora van, ez egy QcK szintű egérpaddal csak még tovább javítható, azt meg ugye nem kell ecsetelgetnem, hogy 3D látványtervezésnél miért is fontos a nagymértékű pontosság? Ezt a lassú Win7es részét a kommentednek egyáltalán nem értem. Kapásból, SSD-ről hogy lenne már lassú a rendszer?
#7: 2 venti alapból van benne (elől és hátul). Ezeket én mindenképp szeretném egy 14-es és egy 12-es Noctuára cserélni. Az oldallapjára meg az az 1 már igazán nem oszt nem szoroz szerintem. A maradék 2db 12 cm-es Noctua ventit azért raktam oda, mert a gyári Corsair ventiket is jobbnak látom lecserélni. Maya és 3D Studio Max-szal (szerintem) bőven ki lesz használva az az 5GHz, és játékokban (pláne ahogy írtam fent: FullHD, ultra grafika, HD3D) nem lesz rossz, hogy van ott 5GHz. 7970 nem fogyaszt sokat, jó a túlhúzott i7 150-200W körüli fogyasztása soknak mondható azért már, de szerintem bírható.
Köszönöm mindenkinek a hozzászólásait! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!