Mi a véleményetek erről a configról?
FullHD felbontáson, ultra grafikai beállítások mellett játszanék vele (HD3D-ben) ill. 3D tervezésre (3ds max, maya) használnám.
Egy pár évig nem nagyon szeretnék hozzányúlni. A processzort 4.5GHz-ig húznám.
Vélemény?
Én a helyedben nem vennék külön procihűtőt, amíg ki nem tapasztaltam, hogy a gyárival milyen. Gondolom, hogy nem a zaj miatt aggódsz, akkor nem aggatnád tele a házat ventillátorokkal, illetve inkább vízhűtésre mennél, hiszen láthatóan futná rá. A teljesítménye meg akár jó is lehet.
A Caviar Greenről sok rosszat hallottam, állítólag állandóan lemegy energiatakarékos üzemmódba, és sokáig tart neki újra életre kelni, jobb lesz a Black.
Ha nem számít annyira a külcsín, akkor praktikus szempontok alapján érdemesebb kerülni a fekete billentyűzetet, mert éjszaka kellemetlen rajta gépelni. Alternatívaként kereshetsz olyat is, amin világítanak a gombok.
#7: Köszi a procihűtős tippet, valószínűleg így fogom csinálni elsőre, bár nem sok jót hallottam az Intel Stock hűtőjeiről, a Noctua meg egy nagyon megbízható és jó gyártó.
A gépelés miatt nem aggódnék, nem gond a fekete billentyűzet, most is úgy írok, hogy nem nézek oda. (Igazából már egy pár éve gond nélkül gépelek 600 karakter/perc felett).
A zaj valóban nem zavar túlságosan, hiszen úgyis 5.1-es hangrendszerrel fogok játszani, az meg úgyis lesz annyira hangos, hogy elnyomja a gép hangját. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!